Smoke Game og Lamb Just Like a Pitmaster.

Lam og vildt er lavet til rygning af forskellige årsager. Mens lammekød er fyldt med fedt og kan tåle en intens røgsmag, er vildt magert og kan have brug for lidt saltlageforberedelse eller jævn bastning for at holde kødet fugtigt. Opskrifterne her er designet til at give dit kød den smag, de fortjener.

  • Difficulty Level
  • All
  • Easy
  • Medium
  • Very Easy

64 items

Udvalgt i denne uge

Røget
Porchetta

Den perfekte, saftige feriesteg med alle de traditionelle krydderier forstærket af varm røg. Lige så stor på smag, som den er på at blænde dine gæster.

se opskrift

Udforsk flere opskrifter

EN BLEND TIL HVER OPSKRIFT

Hemmeligheden bag den gode smag er vores unikke bisquetter. Alt sammen lavet af rene, 100% naturlige træsorter, der brænder 100% rent. Prøv en, prøv dem alle. Der er en smag for enhver opskrift.