Smoked Lamb Ribs

Røget Lam Ribben

Dan Shahin

Lammeribben er en af ​​de mest utroligt smagfulde udskæringer på dyret.

Ingredients

Rack lammemave ribben

Gnide:

2 spsk brunt sukker

1 spsk tørret oregano

2 tsk spidskommen, let knust

2 tsk korianderfrø let knust

2 tsk sort peber

2 tsk Salt Valgfrit – hvis du gerne vil tilføje lidt varme til ruben, har du et par muligheder, som ville fungere med rub, og disse kan tilføjes i kombination, afhængigt af hvor varm du ønsker smagsprofilen:

1 tsk Ancho Chili Flakes

1 tsk Chipotle Chili Flakes

1 tsk chili pulver

1 tsk krydret paprika

Preparation

Metode:

Fjern membranen fra bagsiden af ribbenene. Dette er et valgfrit trin, men giver bedre smagsindtrængning og mere behagelig spisning.

Dryp for at dække ribbenene med olivenolie eller lidt varm sauce. Dette er for at hjælpe med at gnide vedhæftning.

Kombiner rub ingredienser og drys på ribbenene, hvilket giver en god dækning.

Lad det sidde i 10-15 minutter for at lade gniden sætte sig og begynde at virke magisk.

Indstil smoker til 120C, og begynd at ryge dine bisquetter, når du er klar til at tilføje ribbenene. Vi bruger bisquestes med kirsebærsmag, men du kan bruge den smag du ønsker.

Når rygeren har nået temperaturen, tilsæt ribbenene og lad dem ryge i cirka 5-6 timer. Indtil den indre temperatur i cirka 93C.

Kirsebær
 Træ

Kirsebærbisquetter til Bradley Smokers

Kirsebærbisquetter giver en mild, sød og frugtagtig aroma perfekt til rygning af fjerkræ, fisk, skaldyr, oksekød, svinekød, lam, vandhøns, grøntsager og ost.

Shop Now