Vi gør det, vi elsker

Hos Bradley Smoker er vi stolte af at levere den reneste røg og rygere af højeste kvalitet til langsom rygning, uanset hvad du kan finde på. Vi er ikke de første, og vi bliver ikke de sidste, men vi er absolut de bedste. Vores rygere er designet til at give dig den bedst smagende mad uden konstant overvågning.

  • Vores historie lyder sådan her: En mesterryger vidste intet om at fange laks og spurgte os til råds. Hvis han ville lære at fange fisk, fortalte vi ham, at han skulle lære os at ryge laks. Så delte vi hovedreglen om fiskeri...fisk ikke, hvor der ikke er fisk. Til gengæld sagde han, at du skal kontrollere røgen, helt enkelt.

  • Med dette madrygningsprincip fast forankret, satte vi os for at lave en madryger, der gjorde netop det – producerede ren, kontinuerlig røg uden behov for konstant opmærksomhed. Det lavede fantastisk røg, og maden, der blev resultatet, var intet mindre end enestående. Lokale gourmetkokke var de første til at få fingrene i Bradley Smoker, og nu bringer vi den til alle.

Jeg havde 'røget' kød på min grill, men ville have en ægte ryger. Bradley Smokers er endnu nemmere, end jeg troede. Indstil det og glem det.

  • mærke

    Som mærke tilbyder Bradley uovertruffen kvalitet, enkelhed og konsistens. Vi har eksisteret i et stykke tid, men fortsætter stadig med at bringe den nyeste teknologi med den bedste smag. Vi elsker det, vi laver, og gør det, vi elsker.

  • Mission & vision

    Bradleys mission har altid været at bringe dig en ryger, der leverer den bedste røgede mad til dit bord. Siden 70'erne har vi arbejdet på at tilbyde alle de bedst mulige røgsmage, et bredt udvalg af produkter og bekvemmeligheden ved automatisk fodring af bisquetter. Vores vision er at være den virksomhed, alle går til for en ryger, og hvor folk kan opdage den smukke smag af røget mad uden at skulle udføre det arbejde, en normal ryger tager.

  • Est.

    1986

    40 år. af erfaring

    Fra dag ét til alt, hvad der skal komme, forbedrer vi altid det, vi gør.

  • Over

    1,5M

    Rygere solgt

    Fra rygere, der elsker udendørs til hjemmekokke, er der en ryger for alle.

  • Nemlig

    16

    Lækker smag

    Fra ahorn til caribiske blandingsbisquetter, der er så mange valgmuligheder.

fællesskab

Intet slår at bringe folk sammen over et lækkert røget måltid. Åbn kølerne, og få drinksene i gang, del nogle historier og deltag i Bradley Smoker Community. Du vil finde et godt sted at dele dine oplevelser, opskrifter, tricks og forhåbentlig nogle tips til at løfte dit rygespil.

Bradley Smoker Endorsements

Mark Hix

” I have been using the Bradley Smoker for six years and it has revolutionised our menus in the restaurants to the point that we are even selling de Beauvoir smoked salmon in Selfridges food hall. Although we use them commercially for all our restaurants they are a fantastic thing to have at home if you are a keen fisherman, smoker, or experimental cook, having it at home in the garage or built into the shed. “

– Mark Hix, chef and restaurateur

Nathan Outlaw

” Using the Bradley Smoker gives us an extra technique angle when developing new recipes. The consistency of the smoke is what gives this product a consistent reliability which is what we need due to the precise nature of our cooking. Other smokers tend to be erratic.”

– Nathan Outlaw, Michelin Starred chef and restaurateur

sam white

“Our Bradley Smoker is an essential bit of kit for 45 Jermyn St. Not only do we have our own Piccadilly Smoked Salmon on the menu for breakfast, lunch and dinner, but we also sell it in the food hall of Fortnum & Mason.

The smoker is fantastic for smoking fish, but we also use it to smoke a variety of produce, like beetroots and parsnips – the smoker creates this incredible depth of flavour and makes for really interesting salads and purees.

Smoking inhouse also allows us to have control of consistency of flavour and product which is very important to us.”

– Sam White, Head Chef 45 Jermyn St. Fortnum & Mason

peter gorton

” At Gortons we use Bradley Smokers for a range of speciality dishes, especially when game is in season. In a busy restaurant kitchen they provide us with the flexibility to create our own smoked food items with remarkable ease and efficiency. “

– Peter Gorton, chef and restaurateur

jose souto

” Bradley Smoker brings a new dimension to cooking game, with flavour and texture guaranteed. It makes the game season last longer by allowing us to extend the shelf life when there is a glut of in-season game available. A fantastic way to add value and a different eating experience. “

– Jose Souto, field sportsman and food writer
(Jose is a Chef Lecturer, at London Westminster Kingsway College where Bradley Smokers are used in the teaching kitchens.)