Smoked Venison Bonfire Bangers

Røget vildtkød Bonfire Bangers

Sandra Tate

Så med Halloween og Bonfire Night nært forestående, tænker jeg, at mine lokale vildtpølser fortjener at blive røget til lejligheden for at give et godt twist til, hvad der kan være meget grundlæggende udendørs mad.

Ingredients

Preparation

Serveret med dekadent cremet hvidløgsmos og søde, karamelliserede løg eller med læderagtige kartofler, vil disse fede vildtpølser med røget smag blive værdsat af alle. Og sæsonbestemt toboot!

Jeg er for nylig flyttet til Frome, og en slagter har bekvemt åbnet her og sælger fremragende lokalt oksekød og sådan, men det var de generøst fede vildtpølser, der fangede mit øje. Jeg købte 24 for at ryge og fryse nogle til senere! Du kan selvfølgelig varmt ryge, men jeg koldrøg dem i en time i Bradley Smoker - ved hjælp af kold røg-adapteren - og ved at bruge min favorit, egetræsbisquetter.

Spred fra hinanden over trådstativer for at få rygning hele vejen rundt.

Storrygere kan vælge at lade være længere, men jeg kan ikke lide at overvælde kødet, jeg vil bare forbedre det.

På bålaftenen kan du så grille, stege, eller - som jeg gør - stege på en bakke i en 200°C ovn, penslet med olivenolie (vildt er berygtet for sin magre, så lidt olie eller smør hjælper) og vende et par flere gange, indtil de er brune og gennemstegte.

Og for serveringsforslagene...

Pølserne vil tage 20-30 minutter at tilberede.

Indpak et hvidløgshoved, halveret vandret for at blotlægge nelliker, i samme ovn som bangers i en foliepose med olivenolie og fjern efter ca. 30 minutter, når hvidløget er blødt og mørt).

Pil og halver imens store hvide løg og steg langsomt i en sauterpande med smør og olie til de er gyldne.

Kog kartoflerne møre og mos sammen med hvidløget, presset af skindet sammen med finthakket persille, smørstykker samt salt og peber efter smag. Og hvis alt det virker som for meget besvær,

Forvarm ovnen til 200°C og steg en stege af røgede vildtpølser med krydret sød kartoffel.

Efter 30 minutter og mindst én omgang af indholdet i kogetiden tilsættes et par store håndfulde ung spinat og vendes i.

Sæt den tilbage i ovnen i 3 minutter og server den derefter!

Egetræ
 Træ

Egbisquetter til Bradley Smokers

Det mest alsidige træ af dem alle er eg. Passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, lam og vildt.

Shop Now