Smoked lamb loin

Røget Lam lændekoteletter med pesto gnid og cremet feta sauce



Lammekød er allerede fyldt med smag. Derfor har du ikke brug for meget krydderier for at gøre det rigtigt.

Nogle mennesker foretrækker deres lam mere sjældne, mens andre kan lide det mere godt klaret, så overvåg temperaturen og fjerne den ønskede doneness.

Ingredients

8 lammekoteletter

½ kop pesto

½ kop fetaost

¼ Kop 10% fløde

1 spsk olivenolie

½ tsk salt

½ tsk friskkværnet sort peber

Bradley Flavor Bisquettes – Æble, Eg eller Hickory

Preparation

I en skål, smid lammekoteletterne i pestoen og sørg for, at de er jævnt belagte. Dæk til med plastfolie og stil i køleskabet i mindst en time for at marinere.

Læg lammekoteletterne på en rygerist.

Indstil rygeren til 250°F ved hjælp af Bradley Flavor Bisquettes – Æble, Eg, Hickory eller et andet mildere træ.

Røg lammekoteletterne i omkring 2 timer, eller indtil kødets indre temperatur når omkring 145°F, hvilket er en dejlig medium sjælden. Nogle mennesker foretrækker deres lam mere sjældent, mens andre kan lide det mere gennemstegt, så hold øje med temperaturen og fjern den ved ønsket færdighed.

Under rygning laver du saucen ved at tilsætte feta, fløde, olie, salt og peber i et blenderglas. Blend indtil glat og cremet. Konsistensen skal ligne creme fraiche. Hvis det er nødvendigt, tilsæt lidt ekstra fløde under blendingen for at fortynde saucen.

Fjern lammekoteletter fra rygeren og server med den cremede fetasauce.

Ved: Steve Cylka