Smoked Whole Pheasant

Røget hele Fasan



Dette er en hot-ryger-metode, der i det væsentlige er en virkelig langsom, røget grill. I stedet for grillsauce, som du selvfølgelig kunne os, hvis du ville, bruger jeg ahornsirup i stedet. Dette skaber en dejlig sød glasur for røgen at klæbe fast på, da fugl koger.

Lad huden være på fasanen. Det vil ikke fungere med flådede fugle, da de bliver for tørre. Hvis du ikke er en jæger, men vil lave dette, kan du bruge en indenlandsk kylling af høj kvalitet (almindelige supermarked er for bløde og uklare), eller du kan købe en hel fasan online eller i nogle supermarkeder. Whole Foods sælger dem frosne.

Ingredients

2 hele fasaner

1/4 kop kosher salt, omkring 2 1/4 ounce

1/4 kop brun farin

4 kopper vand

2 kopper ahornsirup, kogt ned til 1 kop

Preparation

Opløs salt og sukker i vandet. Find en beholder med låg næsten stor nok til at rumme begge fasaner. Dæk dem med saltlage og lad dette sidde i køleskabet i mindst 12 timer og op til 18 timer.

Tag fasanerne ud og dup dem tørre. Stil dem på en kølestativ under en loftsventilator eller et luftigt sted, og lad dem tørre i 1 til 3 timer. Du kan også lægge fuglene i en beholder utildækket i køleskabet natten over. Denne tørreproces er et vigtigt trin. Springer du det over, hæfter røgen ikke også til fasanen.

Ryg fasanerne over træet efter eget valg – jeg foretrækker æble, hickory eller pecan – i mindst 3 timer og op til 5 timer. Du vil have en relativt varm røg, mellem 200°F og 250°F. Lad fasanerne ryge i 1 time, før du maler på ahornsiruppen, og dryp derefter med siruppen hvert 30. minut bagefter.

Når fasanerne når en indre temperatur på 160°F i lårkødet, tages de ud af rygeren. Læg dem på en rist og dryp dem med ahornsirup en gang til. Vent mindst 20 minutter før du spiser. De er også fremragende forkølelser.