Smoked Frog Legs

Røget Frøben



Apple / ahorn røget flået og trimmede frøben. Denne grundlæggende røgede frøben -opskrift vil overraske dine smagsløg. Vi anbefaler, at du kigger efter de største frøben, du kan finde til at ryge dem. Små frøben er svære at ryge, fordi de har en tendens til at koge for hurtigt, før røg har en chance for at smage kødet. Hvis du har små frøben, anbefaler vi vores grillede frøbenopskrift i stedet for at prøve at ryge dem. Røg på dine frøben, parret med gnidningskædningerne, gør dette til en delikatesse, du vil prøve igen og igen. Du er velkommen til at tilpasse din krydderi gnider efter din smag eller med hvad du end har i dit køkken. Cajun eller krydret krydderier går godt med røget frøben.

Ingredients

12+ Friskfangede oksefrøer

saltlage vand

Hvidløg og urter rub eller rub efter eget valg. Det ideelle er rub til kylling, men det kan også være en mild svinekødsrub

Tony Cacheres kreolske smør

3 tsk olivenolie

1 tsk Worcester

Preparation

Efter at benene er blevet forberedt, hud fjernet og fjernet fra kroppen, saltlage i saltvand i mindst 2 timer, op til 24 timer.

Skift saltlagevandet efter de første 30 minutter. Når du er fortrolig med saltlagetiden, marinerer du frølårene i en blanding af kreolsmør, olivenolie, rub og eventuelle yderligere krydderier i 2-4 timer.

Indstil rygeren til 225 F med æbletræ.

Ryg i 3-4 timer, eller indtil kødet falder af benet.

God fornøjelse!