Spicy Jewish Lamb Sausage

Smoked Merguez Recipe



Merguez is a Spicy Jewish Lamb Sausage. Learn here how to prepare it in a few steps and then smoke them with Oak bisquettes.

Ingredients

1 Lb lammeskulder

3 Oz oksekød fedt

1 spsk kosher salt

1 spsk salt

½ tsk sort peber

¼ tsk peberflager

2 tsk hvidløgspulver

2 tsk paprika

1 tsk tørret oregano

1 spsk kold rødvin

Lammetarm

Bradley Flavor Bisquettes – Eg

Preparation

Læg lammetarmen i blød i ferskvand i 30 minutter.

Kværn kødet groft sammen.

Kombiner hakket kød med krydderier og vin og bland langsomt i en standmixer med pagajtilbehøret.

Stil kødblandingen i køleskabet, mens pølsefylderen samles.

Kør frisk vand gennem huset.

Fyld pølse ind i tarmen og bind enden af.

Vrid ind i led og prik eventuelle luftlommer med en steriliseret nål.

Hæng pølse i rygeren. Tænd derefter for rygeren og hæv temperaturen langsomt.

Ryg ved 160°F med Oak Flavour Bisquettes i 2-4 timer, eller indtil en indre temperatur på 150°F er nået.

Opskrift af: Lena Clayton