Duck Breast Pastrami

Andebryst Pastrami

Dan Shahin

Andepastrami er meget som almindelig oksekødspastrami, men med en dybere smag og uimodståelig rigdom.

Ingredients

4 andebryst

4 liter vand

175 g Morton's Kosher

Salt 100 g

Brunt sukker 12 g

Pink hærdende salt

5 fed hvidløg, knust

2 1/2 spsk Syltekrydderi

1 spsk ekstra jomfru olivenolie

4 spsk Pastrami Rom

Pastrami Rub:

1 spsk sort peber

1 spsk Korianderfrø revne

½ spsk korianderpulver

½ spsk brun farin

1 tsk Paprika

1 tsk hvidløgspulver

1 tsk Løgpulver

½ tsk sennepsfrø

½ tsk sennepspulver

Preparation

Metode:

For at forberede saltlagen skal du kombinere brun farin, pink salt, kosher salt, hvidløg, syltning krydderi og 2 liter vand. Bring det i kog og lad det simre under omrøring, indtil sukker og salt er helt opløst. Lad det køle helt af.

Når saltlagen er helt afkølet, tilsæt andebrystet, og sørg for, at den er helt nedsænket, dæk til og stil den i køleskabet i 5 dage.

Efter 5 dages hærdning skylles andebrystet med koldt vand, duppes tørt og stilles på en rist utildækket inde i køleskabet i cirka 2-4 timer.

Indstil ryger til 110C med kirsebærsmagsbisquetter.

Dryp hvert andebryst med olivenolien og drys pastrami-rubben over hele anden, og dækker godt.

Når rygeren er oppe på temperatur, tilsættes andebrystet.

Røg i 1,5-2 timer, indtil den indre temperatur er 73C.

Skær og hver i en lækker andepastramisandwich med sennep og surkål eller hvordan du ellers ønsker at nyde det.

Kirsebær
 Træ

Kirsebærbisquetter til Bradley Smokers

Kirsebærbisquetter giver en mild, sød og frugtagtig aroma perfekt til rygning af fjerkræ, fisk, skaldyr, oksekød, svinekød, lam, vandhøns, grøntsager og ost.

Shop Now