Røget deviled Kalkun Æg



Sandsynligvis er du vant til kylling af devilede æg, men processen er næsten den samme for kalkunæg. Forvent bare, at nogle af dem ikke er perfekte. Tyrkiets æggeblommer er store og har en tendens til at sidde på den ene side af de hvide, mens de dampes.

Ingredients

4 kalkunæg

1 spsk sennep

1/4 kop mayonnaise

Muskatnød eller et strejf af paprikapulver

Preparation

Damp kalkunæg i 20 minutter. (dette gør friske æg af enhver art det nemmeste at skrælle)

Lad kalkunæg køle af i koldt vand i cirka en time.

Pil kalkunæggene og stil dem på køl i op til 24 timer.

Forvarm din ryger til 220 F ved at bruge en hvilken som helst smag af Bradley bisquettes

Røg kalkunæggene hele i 25 – 30 minutter. Længere end det kan du ende med gummiagtige æg. I mellemtiden blander du sennep, mayonnaise, og du kan tilføje en smule frisk dressing eller cremet agurk for at få et pift.

Stil de røgede kalkunæg i køleskabet igen natten over, eller et par timer før jeg djævler mine æg.

Skær kalkunæg i halve på langs og skrab blommer ud i en skål.

Når alle dine æggeblommer er blevet samlet (og forvent, at et par æg ikke er perfekte, da kalkunblommer er store og har tendens til at sidde på den ene side af hviderne, mens de dampes), kan du tilføje din blanding.

Bland det godt sammen og hæld derefter tilbage i æg og drys med et nip paprika eller muskatnød og/eller purløg, alt efter hvilken smag du går efter.

Der er mange muligheder, når det kommer til djævleæg, håber du tager denne opskrift og gør den til din egen.

Af Amanda Lynn Mayhew