Smoke & Herb Carbonara

Røg & urt Carbonara Opskrift



Denne cremede pasta -opskrift er en let opskrift at lave, når du er ret sulten. Det er superfyldning og har en fantastisk kombination af så lækre smag.

Ingredients

500 g spaghetti

3 fed hvidløg - hakket

3 bundter rosmarin - renset og hakket

1½ Kopper Pecorino Romano - fint revet

3 rå æg

Krus til pastavand

Frisk sort peber

Preparation

(Flæskekinden er normalt kun kureret for Guanciale, men den er så fed en udskæring, at den tager fantastisk røg. Du får sprøde, klæbrige knaster af røget smeltet bacon i hele den rige emulgerede pastasauce, en god dybde fra ristet hvidløg og parfume af rosmarin, der lyser hele retten op. Rosemary fungerer så godt sammen med Porkyness, syrlig Pecorino og frisk sort peber.)

Skær din guanciale i skiver og læg den i Bradley Smoker til koldrøg i 2 timer i æbletræ. Skær det sammen og i en kold støbejernspande. Alt andet er forberedt på forhånd, pastaen samles meget hurtigt.

Gør Guanciale til spæk, når de er pæne og brune, sluk for varmen og fjern noget af fedtet. Kom pastaen i en stor gryde med saltet kogende vand. Lige før pastaen er klar tændes pandebrænderen igen for at stege sprødene igen, så de bliver sprøde, tilsæt hakket hvidløg og rosmarin til at riste i sidste øjeblik for ikke at brænde på. Tag et krus pastavand ud for at gemme til siden.

Kom pastaen i gryden, bland med en smule pastavand, derefter ost og æg, tilsæt mere pastavand, rør løbende for ikke at røre æggene på den varme pande, og for at få en jævn emulgeret sauce. Afsluttet med masser af groft friskkværnet sort peber og pyntet med mere pecorino.

Opskrift af: beefbaecon