Smoked Ring Bologna Recipe

Røget Ring Bologna Opskrift



Dette er min yndlings røget ring bologna opskrift. Det er lidt anderledes end de andre, jeg har prøvet. Men da folk fortalte mig, at det var så godt, besluttede jeg at dele det. Jeg plejer at kalde det "min slags ring bologna"

Bemærk, at selleripulver ikke er malede sellerifrø. Jeg bruger dehydreret selleri -grund til pulver, fordi det har smag mere som selleri. For mig kan jordfrøene give en bitter smag.

Jeg bruger 32 mm svinhus. Det er vigtigt at opvarme din ryger til 160ºF, fordi du mister varmen under indlæsning. Begynd derefter gradvist med at øge temperaturen, ifølge instruktionerne. Jeg anvendte 3 timers Pecan, og det viste sig godt.

Ingredients

4 Lb magert okse- eller vildtkød

1 Lb svinekød

1 kop destilleret isvand

1 kop fedtfri tørmælk, fnug og ske i målebægeret, og stryg derefter med en smørkniv

¼ kop + 2 spsk pakket brun farin

2 spsk + 2 tsk stødt koriander

1 spsk + 1½ tsk syltesalt

1 spsk + 2 tsk groftkværnet sort peber

1 spsk granuleret hvidløg

1 ½ tsk stødt selleri, den dehydrerede slags

1 tsk kur #1

Preparation

Skær kødet i strimler, der passer ned i halsen på din kværn og fryser delvist.

Bland alle de tørre ingredienser i isvand, indtil de er opløst, og stil dem i køleskabet.

Skyl og læg tarmene i blød i varmt vand med et stænk eddike, og sæt dem til side.

Slib delvist frosset kød gennem 6 mm tallerken.

Bland krydderierne i, indtil de er klistrede. Indlæs fyldet.

Skær svinetarme 22" lange, skub hylstret på ¾" udfyldningshorn, bind en knude 2" fra enden.

Stuff indtil 2″ fra den anden ende, drej og bind hylsteret. Bind derefter de løse ender sammen og hæng dem på røgpinde.

Hæng ved stuetemperatur, indtil hylstrene er tørre.

Varm rygeren op til 160ºF, du vil miste meget varme under læsning. På denne måde får alt i rygeren mere overførselsvarme.

Kom pølse i rygeren, skru ned på rygertemperaturen til 110ºF, luft den helt åben.

En time senere skal du begynde at ryge og hæve temperaturen til 120ºF. Jeg lavede 3-timers Pecan på disse.

En time senere hæver du temperaturen til 130ºF.

En time senere hæver temperaturen til 140ºF.

Når røgen er færdig, skal du dumpe og genopfylde vandspanden med VARMT vand og hæve temperaturen til 150ºF.

En time senere hæver temperaturen til 160ºF.

En time senere hæver temperaturen til 170ºF, og hold den der, indtil pølsens IT når 152ºF.

Fjern og afkøl i et isvandsbad, indtil det er bragt ned til 100ºF.

Hæng ved stuetemperatur for at dryppe tør og blomstre.