Smoked Cheesy Ham and Broccoli Pasta Bake

Røget osteagtig Skinke og broccoli Pasta Bages opskrift



For at gøre denne røget osteagtig skinke og broccoli pasta bage opskrift kan du bruge enhver tør pasta, som rotini, fusilli, penne osv. Men en ting du ikke kan gøre er at kompromittere osten. Brug kun røget cheddarost og røget goudaost.

Ingredients

500 g eller omkring 1 pund tør pasta (rotini, fusili, penne osv.)

¼ kop smør

¼ kop mel

2 kopper mælk

1 tsk salt

½ tsk kværnet sort peber

1½ kopper revet røget cheddarost

1 kop revet røget Gouda ost

3 kopper hakket broccoli, kogt

2 kopper kogt skinke i tern

Preparation

Kog pastaen efter pakkens anvisning. Dræn, skyl og sæt til side.

Smelt ¼ kop smør i en gryde ved middel varme. Pisk melet i, til det er glat. Dette skaber en roux. Fortsæt med at piske det i et minut.

Hæld langsomt mælken i, mens du pisker. Når den er glat, tilsæt 1 kop røget cheddarost og 1 kop røget Gouda-ost. Rør indtil glat.

Bland pasta, ostesauce, kogt broccoli og skinke i tern i en stor skål, indtil alle nudlerne er dækket af noget sauce, og skinken og broccolien er jævnt fordelt. Fordel blandingen i en ildfast fad.

Drys den resterende ½ kop røget cheddarost ovenpå.

Bages i ovnen indstillet til 350°F i 30 minutter.

Opskrift af: Steve Cylka