Smoked Frittata Peameal Breakfast Sliders

Røget Frittata PEAMEAL Morgenmad glider Opskrift



Opskrift af kok Ted Reader

Kan der virkelig være den perfekte morgenmadssandwich? Vi tror det. Kokken Ted Reader's Breakfast Slider -opskrift inkluderer Røget Frittata, Røget Peameal Bacon (canadisk bacon, mennesker, hvad er der at ikke elske?) Og røget druetomater.

Prøv disse fantastiske morgenmadssandwich til brunch næste weekend ... vi kan stort set garantere, at der ikke vil være nogen rester.

Se kok Ted Reader lære dig sine tricks og tip til at ryge den perfekte bacon morgenmadssandwich på Bradley ryger.

Ingredients

Røgede druetomater:

1 pint druetomater

Kosher salt efter smag

Bradley Smoker Jerky Rack (hvis du ikke har et af disse stativer, så beklæd dine nuværende stativer med lidt aluminiumsfolie, så druetomaterne ikke falder gennem mellemrummene på stativet)

Peameal med øl og tomat Musling Cocktail injektion:

1,5 Lb udbenet saltet svinekam ærtemel baconsteg af flæsk

1 flaske øl (355 ml)

1 flaske tomatmuslingcocktail (355 ml)

2 spsk Ted's verdensberømte BBQ Bone Dust™ BBQ-krydderi

¼ bundt frisk timian

½ kop Teds verdensberømte BBQ Crazy Canuck Sticky Chicken and Rib Sauce

1 spsk Smør

4 store æg

4 hamburgerboller

1 stor moden tomat, skåret i 4 tykke skiver

1 medium sødt løg, pillet og skåret i tynde skiver

½ kop af din yndlings BBQ sauce

¼ kop ahornsirup

1 stor selvforseglende madopbevaringspose

Hickory røgstykker (pellets, stykker eller bidder)

1 injektionssprøjte

Røget Frittata med lagret cheddar, røget tomater og timian:

1 Bradley rygerstativ

Sølvpapir

Non-stick spray

6 ekstra store æg

2 kop revet hvid cheddarost

2 spsk friske krydderurter (timian og basilikum), hakket

1 kop sprødstegte løg

1 kop røgede druetomater i kvarte

2-3 grønne løg, hakket

Preparation

Rygetemperatur: 240°F

Røgede druetomater:

Opsæt Bradley Smoker i henhold til producentens instruktioner.

Skyl vindruetomater under koldt vand.

Placer druetomater jævnt fordelt på en rykket rist. Drys med kosher salt.

Læg rist i smoker og ryg vindruetomater i 2-3 timer, indtil tomaterne begynder at blive bløde og skindet bliver lidt krøllet.

Tag den ud af rygeren og lad den køle helt af.

Brug røgede druetomater til at lave røgede BBQ-saucer, pynt til salater eller i vores tilfælde til den røgede frittata.

Røget Peameal med øl og tomatmuslingcocktailinjektion:

Skyl peameal bacon stegen under koldt vand for at fjerne majsmel skorpen.

Dup tør med et køkkenrulle.

Læg stegen i en selvlukkende madopbevaringspose. Tilsæt øl og tomatmuslingcocktail ved at hælde 1 kop af blandingen fra for at reservere til at sprøjte ind i ærtemelsstegen før den ryger. Forsegl posen og fjern så meget luft som muligt, og massér forsigtigt for at blande godt, sæt på køl i 24 timer, vend to gange dagligt for at sikre ensartet marinering.

Forbered din ryger i henhold til producentens instruktioner og indstil temperaturen til 240°F.

Fjern ærtemel-baconsteg fra marinaden, og kassér resterne af marinaden.

Krydr peameal bacon stegt rigeligt Bone Dust™ BBQ Krydderi og sæt til side.

Sug øl/clamato-blandingen op i din injektionssprøjte og injicer den i peameal bacon stegen. Gentage.

Læg ærtemel-baconsteg på rygeristen i midten af rygeren. Placer termometersonden i midten af flæskestegen og indstil temperaturen til en indre temperatur på 160°F.

1 ½ time før ærtemelen er færdigkogt tilbered frittataen.

Røget Frittata med lagret cheddar, røget tomater og timian:

Pak Bradley Smoker-stativet tæt ind i aluminiumsfolie og sørg for, at der ikke er huller i folien. Jeg pakker normalt to gange for en sikkerheds skyld. Spray folie rigeligt med nonstick madlavningsspray. Sæt til side.

Knæk 6 æg i en stor glasskål, pisk indtil let pisket. Tilsæt revet ost, krydderurter, grønt løg og sprødstegte løg.

Hæld blandingen i den foliebeklædte bakke. Drys med kvarte stykker af røgede druetomater.

Kom i smøger og ryg i cirka 1 ½ time, indtil frittataen er stivnet.

Kombiner i mellemtiden BBQ sauce og ahornsirup. Mikrobølgeovn i en mikrobølgesikker skål i 30-45 sekunder ved middelhøj varme, indtil den er gennemvarmet.

Fjern fra ryger.

Fjern ærtemel fra rygeren.

Toast skyder boller.

Skær ærtemel.

Skær frittata i skiver.

Saml skydere.

Dryp med BBQ sauce.