Seasoned Smoked Eggs Recipe

Krydret Røgede æg Opskrift



Leder du efter en unik vri på deviled æg? Prøv denne røget ægopskrift, perfekt til forretter eller snacks. Disse vagtel eller kyllingæg koges, belagt med en blanding af salt, peber og hvidløgspulver, derefter koldt røget i 40 minutter, hvilket tilsætter en lækker røget smag til den traditionelle devilerede ægopskrift.

Ingredients

4 Oz granuleret salt (ikke iodiseret) eller kosher salt

2 tsk kværnet sort peber

2 tsk hvidløgspulver

4 doz vagtelæg (eller 6-10 store kyllingeæg), hårdkogte og pillede

Preparation

I en gryde, dæk æggene med 1 tomme koldt vand, og kog indtil æggene er kogte.

Tag æggene af varmen, afdryp og læg dem i iskoldt vand for at afkøle. Pil æggene, når de er kølige nok til at håndtere.

Mens æggene koger, læg de første tre ingredienser i en ziploc-pose (1 gallon størrelse), og ryst for at blande alle ingredienser.

Tilsæt derefter de æg, der er blevet kogt og pillet, og ryst, indtil alle æg er jævnt belagt. Lad æggene ligge i posen og stil dem i køleskabet i mindst to timer.

Tag æg ud af køleskabet, tag dem ud af ziploc-posen, og koldrøg æg i 40 minutter ved at bruge dit yndlingstræ.