How To Make Smoked Spicy Beef Jerky

Sådan laver du røget Krydret oksekød



Marineret i en krydret blanding og røget lavt og langsomt til perfektion: denne røget krydret oksekød, der er den bedste snack nogensinde!

Ingredients

2 pund trimmet oksekød top eller bund rund, mørbradspids, flankebøf eller vildt

1 flaske mørk øl

1 kop sojasovs

¼ kop Worcestershire sauce

4 spsk groftkværnet sort peber

3 spsk brun farin

1 spsk salt

½ tsk hvidløgssalt

Preparation

Bland den mørke øl, sojasovsen, Worcestershiresauce, 2 spsk sort peber, brun farin, salt og hvidløgssalt i en skål.

Skær alt overskydende fedt af oksekødet og skær kødet i 1/4 tomme tykke skiver mod kornet.

Læg skiverne i en genlukkelig plastikpose og hæld skålblandingen over oksekødet, klem posen, så det hele bliver belagt med marinaden. Luk posen og stil den på køl natten over.

Næste dag skal du indstille din rygertemperatur til 180°F (82°C) og forvarme den.

Tag kødet ud af køleskabet og kassér marinaden.

Tør skiverne med køkkenrulle og kom dem på rygeristerne.

Røg kødet i 4 til 5 timer, eller indtil jerkyen er tør, men stadig sej. Du kan bruge hickory bisquettes til denne opskrift.

Fjern derefter jerky fra rygeren og overfør til en genlukkelig plastikpose, mens den stadig er varm. Lad den hvile en times tid ved stuetemperatur med posen åben.

Hickory
 Træ

Hickory Bisquettes til Bradley Smokers

Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.

Shop Now