How To Make Smoked Burgers Recipe

Sådan laver du røget Burgere opskrift



Gør dig klar til at tage dine burgere til det næste niveau med denne lækre røget burgeropskrift! De saftige og smagfulde burgere er tilført med røgfyldt smag og krydret til perfektion, hvilket gør dem til en perfekt godbit for enhver BBQ eller sammenkomst med venner og familie. Top dem af med dine yndlings toppings og nyd!

Ingredients

2 pund hakket oksekød

1 spsk Worcestershire sauce

2 spsk kosher salt

2 spsk stødt peber

1 spsk hvidløgspulver

Preparation

Bland kødet med resten af ingredienserne.

Form til 8-10 bøffer, tryk godt sammen.

Indstil din rygertemperatur til 180°F (82°C), og forvarm den.

Røg burgerne i 2 timer. Du kan bruge mesquite bisquettes til denne opskrift.

Server den med dine yndlings toppings.

Mesquite
 Træ

Mesquite Bisquettes til Bradley Smokers

Som den stærkeste af rygetræerne komplementerer den rigt kød som bøf, and og lam perfekt med sin stærkere, lidt sødere og mere delikate smag end Hickory.

Shop Now