Smoked Beef Ribs 

Røget Bøf Ribben

Dan Shahin

Røgede oksekød ribben er en kødædende drøm. Den rige, røgede smag trænger ind i det mørt kød og skaber en mundvandsoplevelse, der er svært at modstå. Uanset om du er en erfaren BBQ -entusiast eller en nybegynder til verden af ​​røget kød, vil disse ribben uden tvivl efterlade dig efter at have lyst til mere.

Ingredients

Okseribben

2 spsk sennep eller varm sauce

4 spsk groft stødt peber

2 spsk havsalt

Preparation

Fjern det øverste lag af fedt og sølvskind for at blotlægge kødet fra ribbenene.

På knoglesiden skal du fjerne membranen så meget som muligt. Dette er ofte nemmest at starte med en smørkniv eller lignende og derefter bruge et køkkenrulle til at tage fat i membranen og trække.

Påfør sennep eller varm sauce som bindemiddel til gnidningen - dette er bare et meget tyndt lag over hele ribbens overflade.

Forbland krydderierne i en lille skål, så det kan fordeles ligeligt, når det hældes. Giv ribbenene en god belægning af rub over det hele på alle sider. Vi kan godt lide at holde dette pænt og enkelt, men du kan tilføje hvilken som helst smag du har til denne rub, hvis du vil.

Rygemetode

Indstil rygeren til 110C, og når den er op til temperaturen, skal du indstille røgen til på ved at bruge Bradley Flavour Bisquettes efter eget valg. Vi kan godt lide at bruge eg til vores okseribben, men du kan bruge den smag du ønsker.

Tilføj oksekødsribben til rygeren med en bakke på stativet nedenfor for at fange eventuelle dryp og saft og ryg i cirka 8 timer, når den indre temperatur er 95-99C, når kødet er meget blødt uden modstand.

Egetræ
 Træ

Egbisquetter til Bradley Smokers

Det mest alsidige træ af dem alle er eg. Passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, lam og vildt.

Shop Now