Pulled Beef

Røget Trukket oksekød Opskrift



Alle ved, hvor gode svinekødskodder gøres i Bradley! Mmmmmmm ... godt! Jeg er aldrig kommet rundt for at prøve trukket oksekød, så jeg besluttede at gøre det i weekenden, og jeg skal sige, at det ikke var en skuffelse! Det viste sig fantastisk! Sådan gik det.

Ingredients

Cider eddike

6 – 10 lb. oksekød chuck stege

Dubby'S Rib Rub:

1 C sukker

½ C paprika

¼ C salt (du kan bruge reduceret natriumsalt)

3 spsk sort peber

2 spsk hver sellerifrøpulver, hvidløgspulver, løgpulver og chilipulver

1 tsk spidskommen og ½ tsk cayennepeber

(Gør nok til en 10-punds chuck)

Preparation

Bland alle de tørre ingredienser i en skål og bland godt.

Eventuelle rester af rub kan opbevares i en lufttæt beholder.

Vask derefter overfladen af kødet med cidereddike, og påfør rub.

Anbring i en 210°F forvarmet ryger, og påfør 4 timers hickoryrøg.

Når den indvendige temperatur når 160°F, fjern kødet fra rygerbåden det i en foliegryde med lidt æblejuice og dække det med folie.

Vend tilbage til rygeren og fortsæt med at lave mad, indtil den indre temperatur når 195°F. Fjern fra ryger og FTC i 3 eller flere timer.

Hvis du vil, kan du tage den indre temperatur op til 200°F – 205°F.

Samlet tid var omkring 20 timer, plus FTC i 3 timer mere.

Strimles med to gafler. Server som en del af en hovedret, eller brug til sandwich.

Frys rester til senere brug.

Fra Mr. Walleye

Hickory
 Træ

Hickory Bisquettes til Bradley Smokers

Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.

Shop Now