Smoked Jerky Buffet Recipe

Røget Jerky Buffetopskrift



For at gøre denne røget rykkede buffet prøvede jeg tre opskrifter, der viste sig godt. Opskrifterne kom oprindeligt fra “Just Jerky”, men jeg gjorde små ændringer på nogle af dem. Alle disse opskrifter er til 2 pund kødstrimler. Jeg brugte oksekød, men jeg er sikker på, at hjorte eller elg ville fungere fint. Lad marinaden sidde i mindst 20 minutter, før du tilsætter kødet. Jeg marinerede dem over hele natten i køleskabet i cirka 10 timer. Jeg ramte dem med 3 timers speciel blanding. Jeg brugte to armsteg og en funky formet rumpesteg. Alt Angus -oksekød.

Ingredients

Brug armsteg, jeg foretrækker Angus oksekød, men det fungerer også med rådyr eller elg. Hver marinade er nok til 2 pund kød.

Teriyaki Jerky:

1 kop Yoshidas madlavningssauce

1 tsk hakket hvidløg

½ tsk salt

½ tsk friskkværnet sort peber

Bedstefars Jerky:

1½ kop sojasovs

2 spsk brun farin

1 tsk hakket hvidløg

1 tsk revet ingefær

1 tsk friskkværnet sort peber

Spicy Jerky:

1 kop sojasovs

2 tsk hot peberflager

1 tsk røget paprika

2 fed hakket hvidløg

2 tsk hakket frisk hvidløg

3 spsk ægte ahornsirup

Preparation

Lad marinaten sidde i cirka 20 minutter, før du tilsætter kødet.

Mariner dem hele natten over i køleskabet i cirka 10 timer.

Ind i den forvarmede Bradley begyndte at ryge, da varmen vendte sig tilbage til 150ºF (65,6ºC) og holdt en temperatur mellem 165-170ºF (73,9C-76,7ºC), indtil den rykkede var tør, men fleksibel.

Holdt udluftningen åben hele vejen og kørte den uden vand i skålen.

Røg dem i 3 timer ved hjælp af Special Blend Bisquettes.

Særlig
Blanding

Special Blend Bisquettes til Bradley Smokers

Specielt skabt til at tilføje en distinkt smag til enhver ret og passer godt til fjerkræ, fisk, skaldyr, oksekød, svinekød, lam, vildt og vandfugle.

Shop Now