Smoked Hamburger Jerky Recipe

Røget Hamburger Jerky Opskrift



Hemmeligheden bag at forberede denne røget hamburger -rykkende opskrift ligger i marinaden. En våd marinade til GB Jerky betyder ikke at tilføje for meget væske pr. Pund GB.

Hvis du bruger en jerky kanon eller pølse -stuffer til at ekstrudere den rykkede, vil for meget væske gøre ekstruderen "burp". Som et resultat vil strimlerne se forvrænget i form ud over at være virkelig rodet.

Jeg går med 1/2 kop væske pr. Pund kød. I 5 kg kød ville jeg sige 2 1/2 kopper, tilsat langsomt og klemme testet efter 1 1/2 kopper. Hvad jeg mener med pinch -testet er at klemme en hunk af GB og se, om det er fast og klæbrig. Hvis det er squishy og sløv som om der er for meget væske i det.

Alt går dog ikke tabt, hvis du tilføjede for meget væske. Placer bare GB -blandingen på et trådstativ, placer racket på et cookie -ark og dæk toppen af ​​blandingen med klar indpakning, og placer derefter i køleskabet. Den overskydende væske falder til cookiearket natten over. Når du tager blandingen, så lad den sidde ved stuetemperatur i cirka en time. Dette vil gøre det lettere at ekstrudere, hvis du bruger en ujævn kanon.

Ingredients

½ kop teriyaki sauce

1 spsk olivenolie (kun hvis din GB er 90% eller mere mager) Jeg bruger 85/15 eller maler min egen.

1 tsk hakket hvidløg (du kan bruge glasset)

1 tsk salt (ikke iodiseret)

1 tsk sort peber

½ tsk flydende røg (valgfrit)

1 tsk kur lige mindre end

1 pund GM

Preparation

Bland alt det tørre med væsken og lad det stå i 30 minutter, før det tilsættes til hakket kød. Bland godt ind i GM, ekstruder på stativer dækket med rykvise skærme. Yard og Pool har skærme.

Hvis du planlægger at ryge dette, så udelad den flydende røg og tilsæt kun lidt mindre end 1 t kur #1.

Brug 3-5 pucke efter eget valg ved 150ºF test og roterende stativer ofte. Bump varmen til 160ºF derefter 170ºF og til 180ºF efter eget skøn. Du vil have, at den rykkede bøjes ikke går i stykker.

Din udluftning skal være ½ til helt åben og ingen vand i din gryde.

Nu til dehydrator-måden.

Brug ovenstående opskrift og dehydrer ved 145ºF til 155ºF, indtil den er bøjelig.