Grilled and Bradley Smoked/Rested Rib of Beef

Grillet og Bradley Røget/hvilet ribben af ​​oksekød

Sandra Tate

En betydelig ribben af ​​oksekød som denne vil tjene 4-6 personer, afhængigt af appetitten.

Ingredients

15 g Maldon havsalt

12g blødt lysebrunt sukker

Worcestershire sauce

Sort peber

Preparation

Oksekød Rub

*Denne opskrift er velegnet til begyndere

For at opnå en sød/varm og mørk skorpe til oksekødet forberedte jeg først en oksekødsrub.

Læg et stort, knust fed hvidløg, 15 g Maldon havsalt, 12 g blødt lysebrunt sukker, og en generøs spiseskefuld Worcestershire sauce i en morter og mal med en støder til en mørk pasta.

Gnid oksekødet på begge sider ved hjælp af al rub, tilføje en god maling af sort peber også.

Stil til side i en time, mens grillen varmes op til 225°C - 250°C.

Hav Bradley Smoker klar ved siden af grillen, tilsæt et par Alder bisquettes og indstil skabstemperaturen til 80°C - vi er klar til at gå!

En betydelig okserib som denne vil tjene 4-6 personer, afhængigt af appetit.

Som du kan se, er vi delvis til meget sjældent oksekød, hvis du foretrækker sjældent til medium, ville det være bedst for dig at bruge en termometerpen og koge i lidt længere tid, end jeg foreslår her. For sjældne eller medium leder du efter en indre temperatur på henholdsvis 55°C eller 60°C. Alt mere end 65°C, og du er tæt på at forkæle dit oksekød!

Når det er godt og varmt, læg ribben på grillen og grill i 6 minutter på hver side – det vil give dit oksekød en mørk, grillet skorpe og fedtet bliver gyldent og glinsende.

Løft op på et dobbelt lag bagepapir og overfør straks til rygeskabet for at 'hvile' i 20 minutter. I løbet af denne tid får oksekødet et smukt røget ydre, og lige så vigtigt afslapper kødet og forhindrer det i at bløde, når det skæres.

Flyt leddet til et varmt udskæringsfad eller -bræt ved hjælp af en skarp kniv, adskil kødet fra benet og skær derefter diagonalt og tyndt.

Vi serverede vores med rigelige mængder cremet peberrod, hvidløgsgnedede croutoner af sur dej og tyk salat.

Absolut lyksalighed!

Alder
 træ

Alder Bisquettes til Bradley Smokers

Alder bruges ofte til røget laks på grund af dens mildere smag. Men takket være dens lette, søde og moskusagtige smag er den en glat røgsmag perfekt til næsten enhver ret.

Shop Now