Beef Cheek Tacos

Røget Oksekød Tacos

Dan Shahin

Røget oksekød tacos er den ultimative fusion af smag og ømhed. Disse saftige stuger, der er langsomt røget til perfektion, er en spiludveksler i tacosverdenen. Den røgede, smelte-i-din-mund-godhed kombineret med dine foretrukne toppings skaber en taco-oplevelse som ingen anden. Forbered dig på at blive forbløffet over hver velsmagende bid.

Ingredients

4 oksekinder

 Favorit Beef Rub – vi lavede vores egen enkle ved at kombinere 1 tsk hver af salt, peber, hvidløgspulver, løgpulver og sød paprika.

1 flaske ingefærøl

2 spsk brunt sukker

1 tsk sennep eller varm sauce

1 pakke tortillas

Salsa:

 Bund koriander søde tomater 1 fed hvidløg 1 rødløg ½ tsk spidskommen ½ tsk Salt ½ tsk sort peber Saft af ½ lime Knip hvidt sukker

Preparation

Skær alt overfladefedt og sølvskind fra oksekinderne.

Krydr oksekindene med din favorit rub.

Gnid noget af sennep eller varme sauce på ydersiden af kødet for at hjælpe med at klæbe rub.

Rygemetode

Indstil Smoker til 110-125C og tænd for røgfunktionen. Vi bruger Cherry Flavour Bisquettes, som vi elsker med oksekind, men du kan bruge den smag du kan lide.

Når temperaturen er nået, placeres kinderne i rygeren. Ryg indtil du har en flot farve og den indre temperatur er ca. 75-80C. Dette vil tage cirka 3-4 timer.

Læg kinderne i en bakke med ingefærøl. Du ønsker at dække cirka 1 cm af kinderne med toppene stadig ude af væsken.

Drys sukkeret på toppen af kinderne og i ingefærølen. Pak bakken ind med et lag folie og læg den i igen for at stege, indtil oksekinderne er 95C eller meget møre at røre ved, det vil tage cirka 1,5-2 timer.

Hvil kinderne i cirka 30 minutter, før de trækkes til servering. Til salsaen hakkes tomat, rødløg og hvidløg fint. Hak korianderen groft. Kombiner alt sammen.

Alder
 træ

Alder Bisquettes til Bradley Smokers

Alder bruges ofte til røget laks på grund af dens mildere smag. Men takket være dens lette, søde og moskusagtige smag er den en glat røgsmag perfekt til næsten enhver ret.

Shop Now