Hot Smoked Chicken Wings

Varmt Røgede kyllingevinger

Dan Shahin

Ingredients

Kyllingevinger

Tør saltlage:

2 spsk havsalt

1 spsk blødt brunt sukker

4 kviste timian eller citrontimian, bladene fjernes

1 tsk stødt sort peber

1 tsk hvidløgspulver

1 tsk paprika

1 tsk løgpulver

1 citron, skal

Preparation

Metode:

Kombiner alle ingredienserne til den tørre saltlage i en morter og støder eller krydderikværn og kværn til et fint pulver. Gnid den tørre saltlageblanding ind i kyllingevingerne rigtig godt, og sørg for, at de alle er godt dækket. Sæt vingerne på en rist på en bakke for at fange eventuel saft og lad dem stå i køleskabet uden låg i 1-4 timer.

Dup kyllingevingerne over det hele med køkkenpapir, og fjern så meget fugt som muligt – jo tørrere skindet er, jo sprødere bliver det.

Indstil rygeren til 110C og tænd for røgen, når temperaturen er nået. Til kyllingevingerne bruger vi Hickory træbisquetter, men du kan vælge at bruge de Bradley Flavor Bisquettes du ønsker.

Tilsæt kyllingevingerne til rygeren med en bakke på stativet nedenfor for at fange eventuelle dryp og saft og ryg i 1,5-2 timer, indtil den indre temperatur er 75C.