Meatball appetizers on a plate

Røget Kyllingekødboller Fyldt med peber jack ost



Det sande er, at alle kan lide kødboller. Denne kødboldopskrift skaber store bittestørrelsesgange og er perfekte til fester eller tailgates. De ville også være lækre i en kødboldsandwich!

Det tager kun 20 minutter at forberede sig. Brand din Bradley -ryger op og brug specielle blandingsbisquetter til en speciel røget smag.

Ingredients

2 pund malet kylling

1 spsk chilipulver

1/2 tsk salt

1 æg

1 kop brødkrummer

1/3 kop mælk

3/4 kop BBQ sauce, delt

1 rød peberfrugt, udkeret og hakket

150 g pepper jack ost, skåret i 1/2 tomme tern

Bradley Smoker Special Blend Bisquettes (eller dit valg)

Preparation

Indstil rygeren til 275°F med træbisketter efter eget valg.

I en lille skål blandes den malede kylling, chilipulver, salt, æg, brødkrummer, mælk, 1/4 kop BBQ-sauce og hakket rød peber, indtil det er grundigt kombineret.

Grib en lille håndfuld af kødblandingen og form en frikadelle, der er cirka 1 1/2 tommer stor. Lav en lille fordybning i midten med tommelfingeren. Pres en terning pepperjackost ned i fordybningen og fold kødet rundt om osten, så det er dækket. Rul kødet rundt med dine to hænder, så det er nogenlunde rundt. Placer frikadellen på Bradley Smoker-stativerne, eller læg en Bradley Magic Mat over stativet, før du tilføjer frikadellerne, for at gøre rengøringen nemmere. Gør dette med det resterende kød og ost.

Placer rygerstativerne i Bradley Smoker. Røg frikadellerne, indtil de når en indre temperatur på 165°F, cirka 2 1/2 time.

Pensl den resterende 1/2 kop BBQ-sauce oven på frikadellerne.

Ved Steve Cylka