Smoked chicken sandwich

Røget BBQ trak kylling



Vi har flere opskrifter på, hvordan man laver røget trukket svinekød. Denne opskrift er, hvordan man laver røget BBQ trukket kylling! Tilføj derefter din yndlings BBQ -sauce, og der har du den. Prøv det og fortæl os det!

Ingredients

1 hel kylling

Til rub:

1 spsk salt

1 tsk sort peber

2 tsk paprika

2 tsk hvidløgspulver

1 tsk cayennepepper

2 kopper af din yndlings BBQ Sauce (jeg brugte Bull's Eye)

Preparation

Halver kyllingen og fjern rygbenet

Bland ingredienserne til rub

Gnid kylling med spice rub og stil på køl natten over

Ryg kyllingehalvdele ved 225°F med æblebisquettes, indtil en indre temperatur på 160°F er nået (ca. 1 ½ – 2 timer)

Tag den ud af rygeren og lad den køle af

Brug to gafler (eller rene hænder gør det!) Træk kødet i tynde tråde

Varm BBQ sauce efter eget valg i en mellemstor gryde

Tilføj pulled chicken til gryden og kog indtil kyllingen er genopvarmet

Server og nyd!