Smoked Curry Chicken Salad Recipe

Røget karry Kylling Salatopskrift



Hemmeligheden bag perfekt røget kyllingebryst er kylling saltvand og korrekt intern temperatur. Kyllingebryst kan være et af de vanskeligste kød at ryge godt, fordi det er så darned let at overkoge.

Ingredients

1 gallon vand

⅓ Kop konservesalt

½ kop hvidt sukker

3 spsk løgpulver

1 spsk Morton Tender Quick

1,5 spsk karrypulver

2 tsk hvid peber

Hoved af salat

4 kyllingebryst (en til hver salat)

Hakkede "hot house" tomater (mængde er personlig præference)

Strimlet colby jack ost (mængde er personlig præference)

Purløg (mængde er personlig præference)

Preparation

Karry kyllingelage:

Opløs salt og sukker helt, inden kyllingen tilsættes i saltlagen. Og sørg for, at saltlagetemperaturen er under 41°F for en sikkerheds skyld. Jeg prøver at afkøle dem @ 38°F grader.

Røget karrykylling:

Læg dem i blød i saltlagen i 2 til 4 timer. De vil være saltere, når de bliver saltede længere, og de vil have lidt mere smag af krydderierne. Efter saltning skal kyllingen lufttørre på en rist, inden de går i rygeren. Du får bedre røgsmag, hvis kyllingen er tør.

Læg kyllingen i din forvarmede Bradley-ryger, som kører ved 220°F. Jeg bruger hickory og æble, placeres hver anden Bisquette, men du kan bruge din favorit. Bare hold røgen på den lette side. Kylling er delikat og behøver ikke at ryge så længe som andet kød.

Det tager fra 3-4 timer for kyllingebrystene at nå 160 grader i en Bradley Smoker. På det tidspunkt skal du fjerne dem på et fad, dække med et folietelt og lade dem hvile i 10 til 15 minutter, før du skærer dem vandret til at lægge på salat. (serveringsforslag: kun for udseendets skyld kan du fyre op i din Bradley Grill og placere kyllingebryst på grillen, simpelthen for at få grillmærkerne til øjenbehagelig servering, som vi har gjort med vores )

Instruktioner for salatbed:

Skær salathovedet i halve. Vask under koldt rindende vand og dræn godt af.

Kombiner hakkede "hot house" tomater, revet Colby jack ost, purløg i en mellemstor skål.

Bland med en ske, indtil det er grundigt blandet. Afkøles.

Rist almindeligt husholdnings "sandwichbrød" krydres med let pudsning af karrypulver og skåret i stykker til brug som croutoner

Skær hver halvdel af salathovedet i 2 eller 3 skiver, alt efter størrelse. skæres i 2-3 tommer stykker, Placer på en salat tallerken.

Tilføj diagonale skiver af røget karrykylling på toppen af din salatbed

Valgfrit: Hæld dressing over hver salatbed, når den er klar til servering. (røget karry og det tilsatte krydderi gør dressing valgfri