Pulled Pork Rub Recipe

Røget Trukket svinekød Opskrift



Denne opskrifts kombination af krydderier og røgede smag skaber en mundvandende skorpe, der øger smagen af ​​det mørke og smagfulde kød. God fornøjelse!

Ingredients

Willingham's Rub:

4 spsk hver spidskommen, timian, hvidløgspulver og sort peber - friskkværnet

2 spsk hver cayennepeber, salt og karrypulver

1 spsk løgpulver

1 spsk MSG eller anden smagsforstærker

Dipping Sauce:

¾ kop æblecidereddike

2 spsk honning

½ kop krydret sennep

1 tsk knuste røde peberflager

Preparation

Willingham's Rub:

Kombiner alle ingredienserne i en lille skål eller glaskrukke med låg. Rør eller ryst for at blande. Brug med det samme eller opbevar på et køligt, mørkt sted i flere måneder.

Denne rub er ret stærk, og så jeg anbefaler den ikke til tynde snit (som ribben).

Men det er svulstigt på tungere udskæringer af kød såsom rund oksekød, ribben, svinekød.

Med denne opskrift har du nok til fem skuldre eller fire skinker. Bedst hvis du lader kødet marinere, løst tildækket, i køleskabet i godt fireogtyve til otteogfyrre timer efter at være blevet gnidet.

Efter tid i køleskabet, forvarm din Bradley Smoker til 210° og ryg derefter dit kød, indtil kødtemperaturen er 190°. Afhængigt af kødet kan det være 12-14 timer. Jeg ryger i 4 timer – du vælger kikserne...Jeg bruger Maple, så med røggeneratoren også tændt, og skifter vandet efter de første fire timer, jeg lader det bare gå, indtil det er færdigt.

Når temperaturen er nået, pakkes den ind i saran, folie og et håndklæde i køleren i 2-4 timer for at hvile.

Riv svinekødet, og hvis du leder efter en sauce, så tjek nedenfor.

Dipping Sauce:

Bland alle ingredienser sammen i en mellemstor skål.

Dæk til og stil på køl i mindst 1 time, så smagen smelter sammen.

Bring til stuetemperatur, før du smider svinekødet i saucen.

Ahorn
 Træ

Maple Bisquettes til Bradley Smokers

Med en mildt røget, sød og subtil smag er Maple Bisquettes perfekte til at ryge kalkuner og forstærke smagen af fjerkræ og fuglevildt.

Shop Now