Smoked Beef Jerky Cure Recipe

Røget Oksekød kur Opskrift



Denne røget oksekødkuropskrift vil lære dig, hvordan du gør sikker og velsmagende oksekød. Hærdning i pakkerne klarer sig godt med at forsinke botulismen. Men produktet kræver køling, når det er komplet, eller i det mindste har det en meget kort køkkenbord. Røget jerky er langt overlegen. Røg er det, der gør smagen så stor. Når jeg spiser rykkende fra dehydratoren, har den tekstur af råttørret kød. Jeg kan virkelig ikke komme over det faktum, at det ikke har nået en sikker temperatur, især når den rykkede er lavet med vildt spil. Så i stedet for at købe dyre ting, skal du prøve at lave dine egne. Her er en grundlæggende opskrift på at lave din egen kur, som er tons billigere end at købe et kommercielt produkt og let kan ændres med yderligere krydderier, der passer til din smag.

Ingredients

For 5 lb kød:

2 spsk kosher- eller syltesalt (brug aldrig iodiseret salt!)

2 spsk sukker (den hvide granulerede variant)

3 tsk kværnet sort peber (friskmalet er BEDST)

1 tsk Instacure #1 (natriumnitrit) – meget vigtigt!

1 til 1½ tsk (i alt) af dine yndlingskrydderi(er)...såsom hvidløgspulver, løgpulver, sellerifrø, paprika, cayennepeber, chipotlepulver osv. Brug bare ikke krydderier med ekstra salt i.

Preparation

Bland ingredienserne HELT!

Skær kød ensartet kl ¼ tomme tyk. Brug en ikke-metallisk beholder (som en 9×13 tommer glasgryde) drys begge sider af kødstrimlerne og lag det i fadet.


Dæk med plastfolie og stil i køleskabet mindst natten over eller 24 timer.

Røg kød i 2 timer ved ca. 120 graderºF/48.9°C til 140ºF/60°C er fint. Hickory virker bedst. Hvis du ikke bruger Instacure #1 (natriumnitrit), SKAL du ryge/tørre ved temperaturer over 140ºF.

Med åbningerne vidt åbne, tør kødet ved lignende temperaturer, indtil den ønskede tørhed er opnået. Afhængigt af din ryger, skal du muligvis rotere dine stativer. Tiden kan variere enormt alt efter tykkelsen du har skåret kødet i.

** En alternativ tørremetode, der fungerer godt, er at stikke en tandstik i enden af hver skive og hænge dem på din ovnrist. Indstil ovnen til den laveste temperatur. Lad IKKE døren stå åben! En elektrisk ovn anbefales IKKE.

Det er gjort, når du bøjer en skive på midten og midten lige begynder at rive. Mere end dette, og du vil have læder!

Opbevar jerkyen i køleskabet eller spis den hurtigt op. Læg ALDRIG jerky i en forseglet plastikpose ukølet. Det vil helt sikkert forme om et par dage!

Hickory
 Træ

Hickory Bisquettes til Bradley Smokers

Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.

Shop Now