Smoked jalapeno bbq sauce

Røget Hickory Jalapeño BBQ -sauce opskrift



Simpelthen lækker! Du kan opbevare denne røget Jalapeno BBQ -sauce i køleskabet i op to uger.

Ingredients

2 kopper ketchup

1 kop vand

⅓ Kop eddike

¾ Kop mørk brun farin

3 spsk limesaft

1 tsk salt

1 tsk paprika

½ tsk spidskommen

½ tsk stødt koriander

½ tsk sort peber

2 fed hvidløg

½ rødløg, pillet og hakket groft

4-6 Jalapeño peberfrugter, udkernede og groft hakket

Preparation

Indstil rygeren til 250ºF ved hjælp af Hickory træbisquetter.

Kom alle ingredienserne i en foodprocessor og blend indtil saucen har en jævn konsistens.

Hæld saucen i en folie lasagnepande, eller anden beholder, der kan gå i rygeren. Lægges på rygerist.

Læg saucen i rygeren og kog i 3 timer, rør saucen efter hver time.

Efter rygning røres lidt vand i, hvis saucen er tykkere end ønsket.

Opbevares i en lufttæt beholder i køleskabet i op til 2 uger.

Hickory
 Træ

Hickory Bisquettes til Bradley Smokers

Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.

Shop Now