Smoked Mexican-Inspired Cauliflower Burnt Ends

Røget Mexicansk-inspireret blomkål Brændte ender opskrift



Forkæl dig med de røgfyldte og lokkende smag af vores krydret røget blomkål! Denne mundvandende opskrift har en perfekt krydret blomkål, røget til perfektion i 2 timer og derefter grillet til en sprød, forkullet finish. Toppet med koriander og en klemme af kalk, er denne skål en dejlig eksplosion af smag og tekstur, der vil efterlade dig trang til mere.

Ingredients

1 Blomkål

4 fed hvidløg

½ hvidt løg

2 spsk kosher salt

1 spsk ancho chile pulver

1 spsk guajillo chile pulver

1 spsk i stødt spidskommen

2 tsk tørret oregano, gerne mexicansk

1 tsk chipotle chili pulver

¼ tsk stødt nelliker

En håndfuld groft hakket koriander til pynt

Et par limebåde

Preparation

Forberedelse - Røg

Indstil din ryger til 225 ºF

Indstil din røgtid til 2 timer

Bring blomkålen op til stuetemperatur inden rygning. Læg blomkålen på en rist og ryg i 2 timer.

Når du er færdig, bringer du din blomkål til hvile, mens du får din grill eller kul op på temperatur. Hvis du bruger trækul, vil du gerne have en ret høj kultemperatur, især hvis din grillhøjde er væk fra kullene.

Gnid blomkålen igen og læg den på grillen.

Grill blomkålen på alle sider. Du ønsker at få en sprød, næsten brændt blomst. Fuldrødden vil tilføje til smagen.

Server på et flot fad med en stor kniv i midten. Drys lidt hakket koriander på og giv et skvat limesaft ovenpå for at lysne smagen med syre.


Forberedelse - Metode

Skær bundbladene af blomkålen og skær bunden i skiver for at skabe en flad bund. Du vil have blomkålen til at sidde med blomsten opad i smøgen.

Fremstilling af Rub
I en blender faldt det groft hakkede løg og hvidløgsfed sammen med de resterende tørre ingredienser. Udelad koriander og lime.

Blend det hele og tilsæt eventuelt lidt vand. Du vil have en tyk suppekonsistens, som du kan gnide ud over blomkålen og få den til at hænge fast.

Påfør den våde rub over hele blomkålen og læg den i et fad. Stil på køl i mindst 12 timer for at lade rub krydre grøntsagerne.

Behold den resterende rub til næste dag, da du gerne vil gnide den røgede blomkål igen for at tilføje mere smag, før du griller.

Ahorn
 Træ

Maple Bisquettes til Bradley Smokers

Med en mildt røget, sød og subtil smag er Maple Bisquettes perfekte til at ryge kalkuner og forstærke smagen af fjerkræ og fuglevildt.

Shop Now