Smoked Brussel Sprouts Recipe

Røget Rosenkål



Forkæl dig med de uimodståelige smag af disse røget rosenkål, der er en perfekt blanding af rygning og ømhed. Med en simpel krydderier og en dryp af balsamico glasur, toppet med cremet lam chopperost, er hver bid en burst af velsmagende glæde, der giver dig lyst til mere.

Ingredients

10 rosenkål

2 spsk olivenolie

Krydderi

1 tsk havsalt

1 tsk friskkværnet peber

2 spsk balsamicoeddike

2 spsk smør

Creamline lammehakkerost

Brugt udstyr:

P10 Bradley Smoker

Bradley ryger foldbart bord

Bradley ryger non-stick silikone måtter

Bradley Smoker værktøj

Thermoworks timestick trio

Thermoworks thermapen en

Bradley Smoker Indstillinger:

Træ: Øl

Temperatur: 226ºF (107.8°C)

Røgtimer: 60 minutter

Timer: 120 minutter

Preparation

Indstil Bradley Smoker til de angivne indstillinger ovenfor.

Vask og skær rosenkålen i halve eller i kvarte.

Tilsæt rosenkål, olivenolie, salt, peber, smeltet smør i en mellemstor skål og vend.

Sæt de overtrukne rosenkål på rygeristen og læg dem i rygeren. Indstil en timer til 70 minutter.

Røg rosenkålene, indtil de er møre (Test med gaffel), kog i yderligere 10 minutter, hvis det er nødvendigt.

Stil rosenkålene til side for at køle af i et par minutter. Dryp hver rosenkål med balsamicoglasuren, riv ost ovenpå spirerne, og nyd!


Opskrift af: MoodieFoodieTulsa

Øl
Træ

Ølbisquetter til Bradley Smokers

Ølbisquetter til humleinfunderet røget mad. Perfekt til oksekød, kylling, ribben eller pølse.

Shop Now