Boston Baked Beans

Røget Boston-stil Candy- “Ized” Bagte bønner Opskrift



I årevis bruger jeg til at få Boston Baked Beans på den hårde måde. Du ved hvad jeg mener. Gå gennem de tørrede bønner på udkig efter små sten og dårlige bønner. Så var der det over natten blødgøring osv.

En dag stødte jeg på et mærke bagt bønner, som jeg følte, at jeg kunne arbejde med. Nu har jeg to opskrifter på disse typer bønner. Den ene er en tungere ikke røget Boston Candy- “Ized” Bean. Den anden er lettere, men den er "røget." Opskriften nedenfor er til den røget/ lettere bønne.

Hvis du er i Texas -stil BBQ -bønner, er disse ikke noget for dig.

Denne bønne har en let røgsmag. Ligesom en sød lille accent. For mange år siden lavede jeg 50 gallon til et eksternt bryllup. Der var ikke en god gallon tilbage at tage med hjem.

God fornøjelse!
Olds

Ingredients

1 kop pakket mørk brun farin

6 oz melasse

4 Oz ahornsirup – rav

56 Oz bush, originale bagte bønner i gammel stil

1 spsk gul sennep

2 tsk tør sennep

1 pund kvalitetsbacon

1 god størrelse løg. Gul eller hvid - INGEN SØDE løg

Preparation

Tag omkring 60% af pundet bacon sammen med løget, der skrælles og skæres i 6 stykker.

Læg dem i din ryger og ryg med Maple i 2 timer. Kassetemperatur 225°F.

Skær røget bacon og løg i mundrette størrelser.

Tilsæt alle andre ingredienser.

Bland indtil du er sikker på, at brun farin er helt opløst og farven er ensartet.

Tag resterende (ikke-røget) bacon og dæk toppen af bønnerne.

Placer i forvarmet ovn 350 ° F. Bages i 1 til 1½ timer.

Rør dine bønner. Bland dem godt sammen. Det er her, du kan miste det ved at overkoge bønnerne. Der er ikke noget værre end at have en slik-"iseret" udtørret bønne.

Hvert 15. minut, rør bønnerne igen, men du vil også "teste" saucen hvert 15. minut:

Fjern noget af saucen og læg den i en glasskål, så den køles af.

Spred det op langs skålens sider, vend skålen om på siden, og hvis saucen ikke løber ned, er dine bønner færdige.

Ahorn
 Træ

Maple Bisquettes til Bradley Smokers

Med en mildt røget, sød og subtil smag er Maple Bisquettes perfekte til at ryge kalkuner og forstærke smagen af fjerkræ og fuglevildt.

Shop Now