Smoked Acorn Squash Recipe

Røget Acorn squash Opskrift



Denne lækre røget agern squash opskrift er perfekt til efteråret! Det krydret smør -topping tilføjer en varm, trøstende smag, mens rygningsprocessen tilfører squash med en rig, røget smag.

Ingredients

1 Stor agern squash

5 Ml (1 tsk) raps- eller majsolie

Topping med krydret smør:

60 til 90 ml (4 til 6 spsk) smør

10 ml (2 tsk) brun farin

5 ml (1 tsk) kanel

3 ml (½ tsk) muskatnød

1 ml ( tsk) cayennepeber (valgfrit)

30 ml (2 spsk) hakkede pekannødder, til pynt (valgfrit)

Preparation

Skær squashen i halve, men fjern ikke kernerne. Frøene er med til at holde squashen fugtig under tilberedningen. Gnid olie på squashens snitflader og på ydersiden.

Rygemetode:

Brug ahornsmagsbisquetter til at bringe Bradley-rygertemperaturen til ca. 90°C til 105°C (200°F til 220°F). Dæk rygerstativer med ostelærred og læg squashen med skæresiden nedad på stativerne i rygeren.

Kog i cirka 2 timer eller indtil de er møre. Mens squashen koger, smelt smørret i en lille gryde eller et fad og rør brun farin, kanel, muskatnød og cayennepeber i. Hold smørret varmt indtil det skal bruges.

At tjene:

Når squashen er kogt, skrab frø ud af hver halvdel og skær halvdelene i kvarte. Hæld krydret smør over hvert stykke squash, top med et drys hakkede pekannødder og server varmt.

Ahorn
 Træ

Maple Bisquettes til Bradley Smokers

Med en mildt røget, sød og subtil smag er Maple Bisquettes perfekte til at ryge kalkuner og forstærke smagen af fjerkræ og fuglevildt.

Shop Now