Stuffed and Smoked Mushroom Caps Recipe

Fyldt og røget Svampehætter Opskrift



Leder du efter en velsmagende og sund forretter? Vores udstoppede og røget svampehætte opskrift har mørt svampehætter fyldt med en lækker blanding af ost og derefter langsomt røget efter en røget, tilfredsstillende smag, der vil efterlade dig, der ønsker mere.

Ingredients

Svampe - stilke fjernet

Røget hvidløg:

1 stort hvidløgshoved

1 spsk ekstra jomfru olivenolie

Preparation

Svampe:

1. Forvarm rygeren til 320ºF (160ºC). Hak halvdelen af stilkene fint

2. Kom hakkede svampestængler, fyldblanding, ost, smør og løg i en skål.

3. Bland indtil godt blandet.

4. Hæld ca. 1 tsk svampeblanding i hver svampehætte.

5. Læg dem på en usmurt bageplade.

6. Ryg i 12 minutter eller indtil den er helt opvarmet. Server dem mens de stadig er varme.

Røget hvidløg:

1. Forvarm rygeren til 225ºF (107ºC).

2. Skær toppen af hvidløgshovedet, læg det på en bakke i din smøger, og dryp med 1 spsk af olivenolien over hvidløget

3. Læg hvidløget i rygeren i 45 minutter. Når hvidløget er blødt og brunt, er det færdigt.

4. Lad hvidløget køle af, og tag derefter halvdelen ud som ingrediens i en opskrift. Det er også ret godt bare at blande det med salt og smøre det på noget sprødt brød.

Opskrift af: Marc er på grillen