Pumpkin Soup Recipe

Græskar suppe Opskrift



Varm op i efteråret med en trøstende skål med røget græskar suppe, lavet ved hjælp af P10 Bradley ryger og en blanding af opvarmningskrydderier som spidskommen og chipotle chilipulver. Røget græskarmasse, løg og gulerødder simmede i vegetabilsk bouillon og blandes til en jævn struktur - denne opskrift er den perfekte balance mellem røget, sød og krydret.

Ingredients

½ græskar

2 laurbærblade

2 gule løg

3 gulerødder hakket

4 kopper grøntsagsbouillon

1 tsk salt

1 tsk peber

1 tsk stødt spidskommen

1 tsk chipotle chili pulver

    Brugt udstyr:

    P10 Bradley Smoker

    Bradley Smoker foldbart bord

    Bradley Smoker non-stick silikone måtter

    Bradley Smoker værktøj

    Thermoworks timestick trio

    Thermoworks thermapen en

    Bradley Smoker Indstillinger:

    Bisquette: Hunter's Blend

    Temperatur: 226ºF (107.8°C)

    Røgtimer: 46 minutter

    Timer: 46 minutter

    Preparation

    Indstil Bradley Smoker til de angivne indstillinger.

    Tilsæt ½ græskar, gulerødder og løg til rygerstativet og røg. Fjern efter 45 minutter.

    Skær græskarkødet ud (brug kun frugtkødet) og hak løgene i små stykker.

    I en stor gryde tilsættes græskarkødet, hakkede løg, hakkede gulerødder, grøntsagsbouillon, salt, peber, stødt spidskommen, chipotle chilipulver og lad det simre, indtil grøntsagerne er bløde (ca. 30 minutter).

    Brug en emulgator til at blende alle grøntsagerne til en glat tekstur.

    Valgfrit - Hvis du kan lide dine supper mere af en flydende konsistens, kan du følge dette trin. Brug en si og hæld suppen i sigten for at trække frugtkødet ud.

    God fornøjelse!

    Opskrift af Bryan Edwards - Moody Foodie Tulsa

    Hunter's
     Blanding

    Hunters Blend Bisquettes til Bradley Smoker

    Infunderet rosmarin, timian og sort peber med vores ahorntræ-bisquette-par med vildtkød, fjerkræ, fisk, lam, oksekød og grøntsager.

    Shop Now