Smoked baba Ganoush recipe

Forkælet far ... røget Baba Ganoush Opskrift



Pampered Daddy eller Baba Ganoush er en forretter. Selvom du ligner humus, forbereder du det ved hjælp af moset kogt aubergine, krydret med olivenolie og tahini. Klar til at prøve noget nyt?

Denne opskrift giver cirka en kop.

Ingredients

1 lb aubergine

2 fed hvidløg

2 spsk frisk persille

Saft og skal af en citron

2 spsk tahin (sesamfrøsmør)

2-4 spsk olivenolie

Salt peber

Preparation

Skær auberginerne i kvarte og læg med skindsiden nedad på rygerriste.

Ryg i 2 timer ved 200°F med hickory bisquettes.

Lad auberginen køle af, fjern derefter kødet fra skindet med en gaffel og læg det i en si for at fjerne overskydende væske.

Forarbejd hvidløgsfed i en foodprocessor (hvis du ikke har en foodprocessor, kan du hakke hvidløget og kombinere de resterende ingredienser med en gaffel).

Tilsæt auberginekød, citronsaft og -skal og tahin og puls foodprocessor for at få en groft pasta.

Tilsæt langsomt olivenolie til den ønskede konsistens.

Tilsæt persille og pulsér et par gange for at hakke og blande let.

Smag til med salt og peber.

Server med kiks, ristet brød eller pitabrød.

Hickory
 Træ

Hickory Bisquettes til Bradley Smokers

Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.

Shop Now