Boulangère Potatoes 

Boulangère Kartofler

Dan Shahin

Placer Boulangère -kartoffelbakken direkte under kødet for at fange dryp og juice under kokken, som kun vil tilføje den lækre smag.

Ingredients

6 store voksagtige kartofler, såsom Desiree, skrællet og skåret i tynde skiver 3 løg, i tynde skiver

Blade fra 1 bundt timian

 600 ml fond - hvis dette er en tilbehør, kan du måske matche dette med hvad du ellers koger, vil enhver fond fungere

25 g smør

Preparation



I en bakke eller et fad lag kartofler og løg groft i en bradepande, du kan gøre dette som hele individuelle lag af hver eller lag 1 og 1 i træk for at skabe blandede lag. Mellem hvert lag drysses nogle timianblade en knivspids salt og et par snoninger af sort peber.
Hæld forsigtigt bouillonen over, da det vil tage et øjeblik at sive gennem sprækkerne af kartoffel og løg.
Tilsæt knivspids smør spredt ud over toppen.

Rygemetode

Indstil rygeren til 110C og når den er op til temperaturen, tænd for røgen. Vi brugte æbletræbisketter, men du kan bruge de Bradley Flavor Bisquettes du ønsker. Vi foreslår, at hvis dette bliver serveret som tilbehør, er retten ret alsidig, og så du kan bare ryge den med den smag, du bruger til hovedretten. Det er også ret rart, hvis du gør dette, at placere Boulangère-kartoffelbakken direkte under kødet for at fange dryppene og saften under tilberedningen, hvilket kun vil bidrage til den lækre smag.
Ryg i 3-4 timer til toppen er sprød og har fået en flot gylden farve og kartoflerne er lækkert bløde og smagende.