Smoked Skate Wing with Courgette, Lemon & Mint Salad

Røget Skate Wing med courgette-, citron- og myntesalat

Sandra Tate

Jeg må sige, at røget skate wing rangerer meget højt på min liste over yndlings varmrøgede produkter.

Ingredients

saltlage:

500 ml vand

100 g havsalt

30 g blødt brun farin.

2 skatevinger af anstændig størrelse med en vægt på 650g

(Server 4-6 som forret)

3 faste, mellemstore, courgetter

Friske myntespidser

Lemon

Preparation

Helt enkelt er de lækre hvide flager af skatevinge med gylden røgsmag meget svære at slå, og denne sensommersalat komplimenterer fisken smukt. Jeg tror, du vil være enig i, at det er en meget elegant forret - og er så fuldstændig enkel at lave.

Til 2 skatevinger af anstændig størrelse med en vægt på 650g Jeg lavede en saltlagekur af 500 ml vand blandet med 100 g havsalt & 30 g blødt brun farin.

Sænk vingerne i saltlage, dæk til og lad dem stå i 1 time og dræn derefter, skyl godt og dup helt tørt med køkkenpapir.

Mens vingerne hærder i saltlage, skal du indstille Bradley Smoker til en skabstemperatur på 110°C/230°F og tilføje ahornbisquetter til stakken.

Placer skatevingerne med den hvide hudside nedad på et Bradley rist og overfør til rygeren til 2 timer, eller indtil den indre temperatur er 72°C er opnået.

Fjern og lad det køle af, inden du forsigtigt pirrer skatekødet fra knoglerne med gafler.

Fra de røgede vinger vil du sandsynligvis have 300g-350g røget fisk.

Tage 3 faste, mellemstore, courgetter og skær oblater i tynde skiver (du skal bruge en mandolin for at gøre dette) og læg dem på tallerkener i en dekorativ bunke.

Strø med nogle frisk mynte tips og tråde af citronskal og klæde sig med nogle friskpresset citronsaft.

Tilføj forsigtigt en generøs portion af røget skatevinge og server med en sprød hvidvin!

Ahorn
 Træ

Maple Bisquettes til Bradley Smokers

Med en mildt røget, sød og subtil smag er Maple Bisquettes perfekte til at ryge kalkuner og forstærke smagen af fjerkræ og fuglevildt.

Shop Now