P10 Hot Smoked Salmon

P10 Hot Røget laks

Dan Shahin

Supernemt og smagsfantastisk!

Ingredients

2 fileter laks

Tør saltlage:

50 g salt

50 g brunt sukker

Denne tørlageopskrift er lavet til 2 fiskefileter, men kan nemt skaleres op til flere.

Preparation

Metode:

Bland salt og sukker sammen og drys rigeligt over fisken på alle sider. Stil på køl i 30 minutter.

Skyl kuren af laksen og dup tør med et køkkenrulle. Lad det lufttørre uden låg i køleskabet på en rist i mindst 1 time.

Når din laks er tørret ud og er klar til at ryge, skal du indstille din P10-ryger til 95C og ryge. Vi kan godt lide at bruge el med laks, men du kan bytte i vores ahorn eller et hvilket som helst træ efter eget valg for at få et tilsvarende lækkert resultat.

Kom laksen i P10-rygeren og lad varmryge i 1,5-2 timer for at nå den ønskede indre temperatur på 55-60C afhængigt af din ønskede finish og server varm eller kølig og spis kold.

Alder
 træ

Alder Bisquettes til Bradley Smokers

Alder bruges ofte til røget laks på grund af dens mildere smag. Men takket være dens lette, søde og moskusagtige smag er den en glat røgsmag perfekt til næsten enhver ret.

Shop Now