Smoked Chocolate Recipe

Røget Chokolade Opskrift



Rygning er en teknik, der er godt brugt i en række velsmagende retter, men hvorfor ikke tilføje lidt røg til dessert eller en sød snack? Røget chokolade er en af ​​mine foretrukne måder at tilføje det lille ekstra til en ellers standard cookie eller kage.

Tænk på en klassisk chokoladechip -cookie lavet med røget chokoladechips i stedet. Eller endda rig røget chokoladeganache mellem lagene i din yndlings chokoladekageopskrift. Smoky brownies? Røget chokoladesauce over is? Hvad med røget chokolade lavakage? Okay, jeg stopper, du får ideen. Mulighederne er uendelige, så lad os få røget!

Ingredients

Chokolade efter eget valg

Preparation

For at ryge chokolade skal du holde en lav temperatur (under 60°F). Den nemmeste måde at opretholde en lav temperatur i din Bradley Smoker på er at bruge en koldrygertilbehør.

Dette adskiller varmekilden fra skabet, mens det stadig fyldes med røg. Alternativt kan du bruge dit rygersæt til det lavest mulige varmeniveau og med en bakke is på den nederste hylde.

Ved at bruge en almindelig varmryger bliver du nødt til at stå på vagt, åbne døren ofte og fylde isen op for at holde en lav temperatur. Efter min erfaring kan du stadig få din chokolade blødgjort eller smeltet ved hjælp af en varm ryger. Men det er bestemt meget mindre praktisk end en kold ryger (ikke desto mindre muligt!).

Vælg mørk chokolade til Hot Smoker-metoden

Hvis du går efter varmrygermetoden, vil jeg kun foreslå at bruge mørk chokolade (smelter ved højere temperatur). Men i en kold ryger kan du ryge, hvilken type chokolade du kan lide.

Til chokolade synes jeg, at de mildere træsorter fungerer bedst, såsom el eller æble. Skove som hickory ender med at smage for bittert. Men prøv selv, så finder du måske bare en god kombination!

Sørg for ikke at overhåndtere det

For at ryge din chokolade skal du skære den ned til størrelse. Brug enten chokoladechips eller hak chokoladestykker i cirka 1" stykker.

Undgå overhåndtering af chokoladen, da den vil smelte lidt. Læg chokoladestykker/chokoladestykker i en aluminiumsbageplade. Prik små huller i bakken, når du bruger en kold ryger for at være sikker på, at du ikke drypper smeltet chokolade igennem. Placer en bakke med chokolade i din forrygende (ikke forvarmede!) kolde ryger og vent.

Smagstest efter to timer

Røgtiden vil variere afhængigt af, hvor meget røg du producerer, hvor meget chokolade du har i din ryger og din personlige præference for smag.

Efter to timer skal du give din chokolade en lille smagstest for at se, om den har den mængde røgsmag, du leder efter. Så "smagsprøve" lidt mere, bare for at være sikker. Hvis du vil, så giv den noget mere røg. Hvis du kan lide resultatet, efter 2 timers rygning, træk det ud og pift din bagning op!