How To Do A Mustard Slather On Smoked Meat

Sådan gør du A Sennep Slather På Smoket Meat

Posted on: January 17, 2023



En af de mest utrolige ting ved at ryge kød er den uendelige række af måder, du kan tilberede det på. Over tid har folk udviklet nye, friske ideer og opskrifter til at ryge forskelligt kød.

En af de mest utrolige ting ved at ryge kød er den uendelige række af måder, du kan tilberede det på. Over tid har folk udviklet nye, friske ideer og opskrifter til at ryge forskelligt kød. Uanset om det er en klassisk oksebryst, et lammelår eller svinekød, har de alle deres egne lækre opskrifter og marinader, du kan bruge, inden du putter dem i hjemmerygeren.

At sladre sennep er en af de mest klassiske måder at tilberede kød på, inden det rammer rygeren. Sennep giver kødet et skær af utrolig smag og fungerer som en lim, der holder på gnidningen på kødet. At sladre sennep hjælper også med at danne "bark" på kødet. Barken er det noget tyggede lag på ydersiden af kødet, der sprænger af smag.

Med en ryger i din baghave og et godt stykke kød, er der ingen grund til ikke at gå helt efter et lækkert måltid ved at strø lidt sennep på kødet og ryge det. Her er en enkel, men lækker svinekødsrøv opskrift, der er skræddersyet med sennep og derefter røget til perfektion.

Forbered svineskodder

Først og fremmest, før du begynder at sladre på sennep, skal du købe og forberede svinekødet. Til denne opskrift skal du købe to betydelige utrimmede svinekødsskodder. Disse kan enten være udbenede eller ikke-udbenede, afhængigt af dine præferencer.

Dernæst starter du med at skrabe generøse mængder sennep på alle sider af svinekødet. Det er vigtigt at forstå, at det kaldes slathering af en grund, så gå videre og vær generøs.

Når sennep er påført, lad svinekødet sidde ved stuetemperatur i 10 til 15 minutter.

Forbered svinebaste

Mens din svinekød koger, skal du ri den et par gange. Her er en hurtig opskrift på en saftig baste:

  • 1/2 kop æblejuice
  • 1/4 kop æblecidereddike
  • 1/4 kop vegetabilsk olie

Kom alle ingredienserne i en sprayflaske og ryst godt for at kombinere dem, og det er det, din baste er lavet.

Røg kødet

  • Begynd at tilberede svinekødet hvor som helst fra 225 °F (107 °C) til 250 °F (121 °C), med en indre temperatur på 190 °F (88 °C).
  • Vend kødet mindst én gang efter alt fra 9 til 12 timers tilberedning.
  • Kødet skal ristes flere gange i løbet af disse 9 til 12 timers tilberedning. Inden du sprøjter kødet med basten, skal du ryste flasken godt.
  • Mens svinekødet koger, brug en i stedet-læs termometer at overvåge kødets indre temperatur.
  • Det er vigtigt at forstå, at en svinekødsrøv består af mange forskellige muskler, så ingen grund til panik, hvis dit termometer giver forskellige aflæsninger.
  • Normalt bør du nå optimale tilberedningsniveauer efter 19 timers tilberedning.
  • Når den indre temperatur af svinekødet når 190 °F (88 °C), skal du fjerne det fra rygeren og pakke det tæt ind i aluminiumsfolie.
  • Et nyttigt tip ville være at bruge kraftig aluminiumsfolie i stedet for den almindelige letvægtsfolie. Det hjælper med at fange varmen bedre.
  • Dernæst skal du placere de indpakkede svinekødskodder i en tom køler og opbevare dem der, indtil det er tid til at servere.
  • Svinekødsskodder vil forblive over 60 °C (140 °F) i ca. 2 til 4 timer inde i kølere.

Pull The Pork & Serve

  • Når du er klar til at spise, skal du tage svinekødet ud af kølerne og pakke aluminiumsfolien ud.
  • Du kan bruge enten varmebestandige handsker eller to store serveringsgafler til at holde og rive svinekødet.
  • Eventuelt fedt skal trækkes af og kasseres.
  • Når du har revet kødet, blandes det grundigt.
  • Tilføj noget fortyndet barbecuesauce i pulled meat for ekstra smag.
  • Det er vigtigt at blande den udvendige bark jævnt gennem hele blandingen og ikke lade den klumpe sammen.
  • Du kan enten servere det blandede pulled kød, som det er, med en side af barbecuesauce eller lægge det i lune hamburgerboller eller rundstykker. Du kan blande noget barbecuesauce for at gøre rullerne saftigere.

Det er alt! Efter en lang rygeproces er det tid til at nyde din lækre svinekød.

Denne enkle opskrift vil bringe nogle utrolige smage frem i dit måltid. Som tidligere nævnt gør det så meget mere at sladre dit kød med sennep, sammen med at få nogle saftige smage frem. Blandt de mange måder at ryge kød og marinere det på på forhånd, er sennepsskæring utroligt forskelligartet. Du kan anvende det på det meste kød, og resultaterne er lige så smagfulde.

At have en utrolig udskæring af kød skænket med sennep for at få maksimal smag frem og en ryger i din baghave er den perfekte ligning for en velfortjent frokost med familie eller venner. Hvis ikke, er det lige så lækkert i eget selskab.

Se et par flere kødartikler nedenfor:
Rutevejledning til at ryge en oksekroneribssteg
3 mindre kendte udskæringer af oksekød, der er perfekte til rygning
Sådan tilberedes den perfekte New York Strip Steak

For flere gode ideer til, hvordan du får mest muligt ud af din Bradley Smoker, tjek de fantastiske artikler på vores Bradley Smoker Mad Rygning Blog for flere tips og tricks.