How to Use Your Food Smoker As an Oven

Sådan bruger du din madryger som en Oven

Posted on: January 16, 2023



Genspudse en brugt madryger at bruge som en ovn er populært blandt grillelskere. Med et par ændringer, kan du forvandle din mad-ryger til en funktionel ovn til at lave mad som pizza eller bagt makaroni. Maden vil smage bedre, end når man laver mad i en ovn.

Genbrug af en brugt madryger til at bruge som ovn er populært blandt grillelskere. Med nogle få ændringer kan du forvandle din madryger til en funktionel ovn til at lave mad som pizza eller bagte makaroni. Maden smager meget bedre, end når den tilberedes i en ovn.

Du kan også bruge denne metode til at forvandle din ryger til en ovn, hvis du keder dig med røget mad og gerne vil prøve noget nyt i din ryger.

Konverter din ryger til en ovn

Følg disse trin for at omdanne din madryger til en ovn. Proceduren fungerer så godt, at du måske endda tænker på at købe en ryger i stedet for at få det bedste fra begge verdener.

Start ilden i madrygeren: Dette er det første trin, og det hjælper det indre kammer med at varme op, ligesom når en ovn indstilles til forvarmningstilstand. Lad den nå et minimumstemperaturniveau, der svarer til ovnen.

Brug minimalt træ/flis: Hold godt øje med mængden af træ du bruger. Husk, at mindre træ muligvis ikke genererer den nødvendige mængde varme inde i rygeren. Brug af for meget træ eller flis kan give en masse røg, som du ikke vil have i en ovn.

Hold udluftningen åben: Generelt holder vi udluftningen halvt lukket under madrygning for at afbalancere temperaturen inde i rygeren og sikre, at maden tilberedes i ren røg. Men når du forsøger at bruge din ryger som en ovn, skal du holde udluftningen helt åben, så al røg kan gå uden for kammeret. Dette sikrer, at maden tilberedes i den resterende varme, og at den ikke får røget smag.

En bekvem måde at omdanne en elektrisk ryger af høj kvalitet til en ovn

For kvalitetsfødevarer, der er designet med avancerede funktioner, behøver du ikke at gennemgå alle disse trin. Du kan nemt lave den om til en fuldt funktionel ovn uden besvær. Det bedste eksempel på dette er Bradley-rygeren.

Madrygere fra Bradley Smoker kommer med dobbelte varmeelementer, hvilket betyder, at den har to separate brændere til ovn og røg. Denne fantastiske funktion gør det muligt for Bradley Smoker at fungere som varmryger, koldryger, ovn og dehydrator. Til varm rygning er rygeren i sig selv tilstrækkelig til at forberede enhver form for opskrift, der kræver varm røg til madlavning. Til koldrøgning kan du fastgøre rygeren til en koldrøgningsadapter, og Bradley smoker Bisquettes kan tages ud af røgkassen. Når du skal bruge din ryger til at fungere som en ovn, kan du slukke for røgbrænderen og fortsætte med at lave mad med ovnbrænderen.

Andre fordele ved at bruge en madryger af høj kvalitet

Bradley Smoker Digital 4 Rack elektrisk ryger, 31", sølv

Du kan bruge Bradley-rygeren som varmryger, koldryger, ovn og dehydrator for at passe til alle typer madlavningskrav. Madrygere som Bradley Smoker har også andre fordele, der kan gøre dit liv lettere under madlavninger og grillsessioner.

Digital grænseflade

Den brugervenlige digitale konsol gør det muligt at forudindstille tilberedningstid og temperatur, før du begynder at ryge. Rygeren vil opretholde den forudindstillede temperatur under hele tilberedningen, indtil den når den forud planlagte tidsgrænse.

Intern termostat

Termostaten inde i Bradley food smoker hjælper med at regulere temperaturen inde i kammeret. Det forhindrer at bremse rygeprocessen og hjælper med at lave mad på ensartet varme.

Automatisk bisquettefodringssystem

Bradley-ryger kommer med en automatisk bisquette-føder, der giver rygeren mulighed for at arbejde konsekvent i op til 10 timer (afhængigt af modellen) med en vis overvågning. Når trækammeret er fyldt, kan brugeren slappe af og nyde festen, mens rygeren fortsætter med at operere med en vis overvågning.

Aftagelige stativer

Stativ hjælper med at udnytte pladsen inde i rygeren bedre, men nogle gange kan det være et problem, når du har brug for mere plads inde i kammeret. Aftagelige stativer er en perfekt løsning på dette problem. Et aftageligt stativ letter også rengøring inde i madrygeren.

Bradley Bisquettes

Bradley Bisquettes er aromatiseret træpukke, der producerer aromatiseret røg for at gøre maden endnu mere lækker. Disse Bisquettes er specielt komprimeret til at danne træsavsmuldsskiver af ensartet tykkelse, der brænder i den nøjagtige tid og slukkes automatisk, før de bliver til aske.

Bradley Bisquettes kommer i en række smagsvarianter som eg, pecan, el, æble, kirsebær, hickory, ahorn osv. Du kan købe Bradley Bisquettes sammen med Bradley madrygeren. De velsmagende nye smage, som disse Bradley Bisquettes giver maden, ligner ikke noget. Som en elsker af røget mad, vil du helt sikkert nyde disse smagsvarianter. De sikrer, at du får en dejlig rygeoplevelse. For flere gode Bradley tips og tricks, tjek de fantastiske artikler på vores Bradley Smoker Mad Rygning Blog.