What is the Best Way to Keep Pulled Pork Moist?

Hvad er den bedste måde at beholde Pulled pork Fugtig?

Posted on: January 16, 2023



Under partierne eller store sammensamlinger foretrækker folk ofte, at fødevarerne skal være tidsfortaget, så de kan nyde godt af en fest og også fjerne behovet for at vælge og tikke på menuen.

Under fester eller store forsamlinger foretrækker folk ofte, at maden skal laves i forvejen, så de kan nyde festen og også eliminere behovet for at vælge og sætte kryds fra menuen. Mens man ryger svinekød forud for servering, oplever folk et almindeligt mareridt: At svinekødet bliver tørt under serveringen, og gæsterne spiser kødet med et tvungent smil på læben. Ingen ønsker at være der. Så vi deler nogle tips til at opbevare og genopvarme svinekødet for at holde det mørt og saftigt under servering.

Rygning af pulled pork

Det er vigtigt at passe på nogle ting, mens du ryger pulled pork for at tilberede det med en perfekt mørhed. Her er et par punkter at være opmærksom på.

Vælg det rigtige snit: Pitmasters foreslår, at svinekød, også kendt som Boston butt, er det bedst trukket svinekød efter rygning. Da musklen har en god mængde fedt, forbliver den mør og saftig selv efter længere tids kogning.

Glem ikke at fugte: Det er vigtigt at brune eller kurere kødet for at forhindre det i at tørre ud i rygeren. Da varm røg har tendens til at rive fugten af kødet, vil tilføjelse af ekstra fugt balancere det.

Kog ved den rigtige temperatur: Generelt tilbereder vi svinekød ved et temperaturområde mellem 225 og 240 grader Fahrenheit (eller 107 til 118 Celsius) i mindst 1,5 time pr. pund. Det afhænger naturligvis af tykkelsen af snittet og den færdighed, du ønsker.

Vil du lære nogle rigtige saftige pulled pork-opskrifter? Det her er hele vores pulled pork opskriftskataloge lige fra pitmasterne!

Opbevaring af pulled pork

Processen med at opbevare pulled pork bestemmer også dets mørhed. Hvis det forventes at blive serveret inden for et par timer efter rygning, er det bedre at opbevare det i en crockpot indstillet på den lavest mulige temperatur. Sprøjt desuden kyllingebouillon eller æblejuice på kødet for at forhindre, at det mister mere fugt i crockpoten. For at tilføje en stærk smag under processen, kan hvidvin også sprøjtes. Du kan rive svinekødet under rygning eller i crockpot.

Hvis du ryger svinekødsdagene forud for festen, er det bedre ikke at rive det i stykker. Røg hele udskæringen af svinekød og opbevar det i lynlåsposer eller en lufttæt beholder og stil det på køl. Sørg for at opbevare den, når den er varm, og sæt den først i køleskabet, når den er kølet af.

Genopvarmning af pulled pork

Til genopvarmning af pulled pork, der har stået på køl, er det vigtigt at fugte det igen. Dette skyldes, at opvarmning igen vil absorbere fugt fra varmen og få den til at tørre ud. Prøv at genopvarme den på grillen, rygeren eller ovnen ved minimumstemperaturen. Pak kødet ind i folie, før det genopvarmes for yderligere at forhindre det i at tørre ud. Riv svinekødet inden servering.

Tips til at ryge perfekt mørt og saftigt pulled pork

Nu hvor vi har delt de nødvendige trin til at holde pulled pork fugtig efter rygning, er her et par madrygningstips til at få lækkert saftigt pulled pork.

Prøv saltlage: Vælg en våd marinade frem for en tør. Tør gnidning kan fungere fint, men saltlage eller en våd gnidning vil tilføje den ekstra fugt sammen med smagen, der trænger dybt ind i kødet.

Hold en sprayflaske ved hånden: Fortsæt med at sprøjte kødet under rygning eller genopvarmning for at erstatte den tabte fugt. Dette vil spare en masse hårdt arbejde bagefter og give perfekt saftigt svinekød lige efter det er røget.

Brug lav varme: Da varme har en tendens til at absorbere noget fugt fra kødet, er det bedre at tilberede kødet ved lave temperaturer. Dette vil tillade kødet at koge langsomt og vil også reducere hastigheden af fugttab på grund af varme.

Gå efter en professionel ryger: En professionel ryger kan udføre de fleste gøremål automatisk, mens brugeren kan slappe af og nyde festen med et minimum af opsyn. design med magnetiske døre, aftagelige stativer og en isoleret krop for brugersikkerhed og bekvem rengøring.

Brug Bradley Bisquettes: Bradley Bisquettes fås i 17 forskellige smagsvarianter, såsom hickory, eg, ahorn, kirsebær, æble osv., der passer til alle typer opskrifter!

Afsluttende tanker

At servere perfekt røget sukkulent pulled pork til gæsterne giver altid en følelse af sejr for værten, men sejren kommer ikke let. Det kræver meget hårdt arbejde og erfaring at opnå perfektion. Vi har delt nogle grundlæggende Bradley-tip og tricks til at fugte pulled pork og ryge det til perfekt mørhed for at hjælpe amatører med at opnå perfekt madrygning. For flere gode ideer til, hvordan du får mest muligt ud af din Bradley Smoker, tjek de fantastiske artikler om vores Bradley Smoker Mad Rygning Blog for flere tips og tricks.