How To Achieve High Temperatures On A Bradley Smoker

Hvordan man opnår Høje temperaturer Om en Bradley Smoker

Posted on: October 04, 2023



De vigtigste faktorer, der påvirker din rygertemperatur, er vind, ventilationsåbning, det produkt, du ryger, og temperaturen i det område, hvor du har din ryger opsat.

De vigtigste faktorer, der påvirker din rygertemperatur, er vind, ventilationsåbning, det produkt, du ryger, og temperaturen i det område, hvor du har din ryger opsat.

Bradley-rygeren er designet til at levere de bedste resultater lavt og langsomt. Lav madlavning og langsom fastholder fugt. Røgen leverer fed, distinkt smag. Som et resultat kommer den med et beskedent 500 watt varmeelement. Puckbrænderen tilføjer yderligere 125 watt til varmegenereringsevnen. Så din temperatur under 50 grader er en udfordring, når du bruger din ryger som komfur.

Vores nye P10 har et nyt design med 1000W varmeeffekt, så den kan levere lave og langsomme men også højere temperaturer hvis det ønskes.

Pro tip: De fleste af os bruger også vores rygere som komfurer. Intet galt med det. Men hvis du har temperaturudfordringer, når det bliver for koldt, kan det ikke skade at tilføre røgsmag først og færdiggøre tilberedning på ovn eller grill.

Vær opmærksom på vinden

Den største faktor, der får din Bradley til ikke at øge temperaturen, er vind. Det ser bare ud til at suge varmen lige ud af rygeskabet. Det hjælper at beskytte rygeren mod vinden. Nogle folk har lavet isolerende dæksler til deres rygere ud af vandvarmerisoleringssæt. Andre har installeret deres ryger i en slags rygerhus for at beskytte den mod vinden. Enten en specialbygget træstruktur eller en af disse plastikskure eller opbevaringsspande. Den fungerer også som vagt for vejrlig og sikker opbevaring generelt.

Hold ventilationsåbningen på vid gab

Hvor vidt åben din udluftning er, kan også have stor betydning for, hvor nemt det er for din ryger at komme op på den temperatur, du ønsker. Nogle produkter, såsom fjerkræ, indeholder meget fugt. Hvis udluftningen ikke er helt åben, mens du ryger en kalkun, bliver den fugt, som fuglen slipper, fanget i rygeren.

Vand kan absorbere en enorm mængde varme, så den indespærrede fugt forhindrer rygeren i at komme op på temp. Indespærret fugt kan også forårsage "sort regn". Fugten kondenserer på toppen af rygeren og drypper ned på den mad, du ryger. Jeg forstår, at "sort regn" slet ikke er velsmagende, så du vil gerne undgå det.

Tip er at holde din udluftning på vid gab hele tiden. Nogle, inklusive mig, er gået så langt som at fjerne udluftningen. Rygeren fungerer rigtig godt med en vid åben udluftning. Og fjernelse af det forhindrer utilsigtet at efterlade udluftningen lukket, når du begynder at ryge.

Varmeelementer kan hjælpe med varmegenvinding

Hvis du læser forummet, kan du se billeder af rygere med en sølvskinnende klump i nederste højre side af rygeren. Dette er en folieindpakket mursten, der fungerer som en køleplade. Murstenen varmer op, når du forvarmer din ryger. Derefter frigiver den den varme tilbage til rygeren, når du fylder koldt kød eller åbner døren. Dette får skabstemperaturen til at falde til under murstenens temperatur.

Rygning på en blæsende dag

Da jeg røg et kalkunbryst på en kold (35 graders) blæsende dag, varmede jeg nogle af mine rygende mursten i ovnen. Derefter overførte jeg dem til rygeren, da jeg lagde brystet i rygeren. Det hjalp med at bringe rygeren hurtigere op på temp igen og hjalp med at stabilisere temperaturudsving i den periode, hvor kalkunen absorberede meget varme.

Under forhold, hvor det er vanskeligt at bruge rygeren som komfur, vil mange mennesker ryge og derefter overføre produktet til ovnen for at fuldføre tilberedningsdelen af processen. Så dette er, hvordan man opnår høje temperaturer på en Bradley-ryger.

Forvarm altid din ryger

Forvarmning af rygeren er nøglen, vi foreslår en time før start af opskriften. Giv din ryger god tid til at forvarme. Forvent ikke konstante temperaturer over 250 grader, da den normale driftstemperatur er 200 til 250 grader. Giv din Bradley Smoker ekstra tid til at genvinde maksimal varme, efter at maden er indsat. Noget varme vil slippe ud under madlavningen, men hold spjældet næsten lukket og placer rygeren ude af vinden for at bevare ensartede temperaturer.

Tjek dine kabelforbindelser

Husk at skubbe kablerne hele vejen, så er der strøm nok til at komme til varmelegemet.

Sørg også for, at din strømkilde er kraftig nok til rygeren. For eksempel kan forlængerledninger, der ikke er kraftige nok til at bruge sammen med rygerne, resultere i lavere temperaturer.

Glem aldrig at tale med vores team!

Efter at have prøvet tipsene om artiklen, og hvis varmen stadig ikke stiger, skal du sende en besked til support@bradleysmoker.com og vores team hjælper med at fejlfinde og kontrollere, om alt er godt med rygerkomponenterne.

Vi håber, du kunne lide denne korte guide til mulige varmeløsninger. Glem ikke at tjekke ud Bradley Smoker Blog for flere forfriskende madrygetips og tricks året rundt til håbefulde pitmestre!