5 Ways To Use A Food Smoker For Cocktails

5 måder at bruge en Food Smoker For Cocktails

Posted on: September 10, 2021
Read time: Read Time: 10 min



Par tekst med et billede for at fokusere på dit valgte produkt, din samling eller dit blogindlæg. Tilføj detaljer om tilgængelighed, stil, eller giv endda en anmeldelse.

Hvis du er klar til at byde vinteren velkommen med lidt røg og pirrende aroma, er her noget, der vil interessere dig. Røgfyldte cocktails er de bedste drinks til kølige aftener. Især hvis du ikke altid skal besøge en fornemt bar og betale en formue. Du kan lave din egen røgede cocktail i ro og mag i dit hjem med din madryger. Alt du behøver er ingredienserne, en kvalitetsfødevareryger og en kold røgadapter.

Sådan bruger du en madryger til at tilberede røgfyldte cocktails

Du kan forvandle din madryger til en cocktailryger på få minutter. Til dette skal du følge en slags dobbeltkedelteknik. Dette gøres for at forhindre cocktailen i at varme op under rygning, fordi vi alle elsker den afkølet. Til at begynde med skal du tage en stor varmebestandig beholder eller mikroovnsskål, helst lavvandet for at lade røgen komme ind fra alle sider. Tag nu en anden varmefast skål, lidt mindre i størrelse end den forrige. Kom lidt is i den første skål eller den større skål. Hæld nu cocktailblandingen i den lille skål og sæt den i den store skål. Din cocktail er klar til at blive røget.

Brug kold røg til cocktails. Gør din varme ryger til en kold ryger med en kold røg adapter. Denne avancerede funktion er tilgængelig i kvalitetsfødevarerygere som Bradley-rygere. Disse madrygere kommer med dobbelte varmeelementer, der kan udføre både varm og kold madrygning. Bradley har introduceret en kold røg adapter sæt der let kan installeres til opskrifter, der kræver koldrøgning som cocktailrygning.

Tænd nu madrygeren og behold den allerede klargjorte skål inde i den. Lad cocktailen suge den røgede smag til sig i et stykke tid, gerne i 30 sekunder til et minut. Tag den ud og stil den til side i endnu et par minutter inden servering.

Cocktail til din røgede mad

3 måder at tilføje røget smag til din cocktail

Du skal være spændt på at prøve dette trick med din madryger for at hæve smagsbaren for din drink. Her er et par måder at tilføje lidt mere dybde til din cocktails røgede smag.

#1. Røg skyl glasset

Dette er det første skridt til at forberede en røget cocktail med en intens røget note. Før du putter cocktailen inde i madrygeren. brug den samme dobbeltskålsmetode til at ryge serveringsglasset. Varigheden her skal helst være 30 sekunder. Tag glasset ud af rygeren og lad det sidde indtil cocktailen er røget. Den isfyldte skål sikrer, at glasset ikke bliver varmet op, mens det absorberer den røgede smag.

#2. Ryg pynten

De fleste af os foretrækker vores cocktails pyntet med småting som rejer, bacon, kirsebær osv. Du kan ryge disse garniture inde i madrygeren i dobbeltskålsmetoden. Dette vil komplementere cocktailens røgede smag.

#3. Røg isen

Hvor mærkeligt det end lyder, så kan is også ryges for at få den intense røgede smag. Vær ikke bange for at smelte den, for når den først absorberer smagen, forbliver den, selv efter den er genfrosset. Dette er et trick, der bruges af populære barer, som de aldrig vil afsløre for deres kunder.

Bonustip: Brug Smoke med smag

Hvis du vil imponere dine gæster med en cocktail med smag, er dette tip et must at prøve. Skab frugtig røg med træflis, der vil balancere de naturlige smage af den røgfyldte cocktail og tage den højere med mange niveauer. Bradley Bisquettes er den sikreste måde at producere røg til enhver form for madrygning. Disse komprimerede træsavsmuldsspåner er tilgængelige i en række smagsvarianter som Hickory, Æble, Alder, Eg, Pekannød, Kirsebær, Ahorn osv.

Supernemme røgede cocktails

5 supernemme røgede cocktails

Denne artikel ville ikke være komplet uden nogle fristende røgfyldte cocktailopskrifter. Disse opskrifter kan tilberedes i din madryger på få minutter og kræver ikke for meget forberedelse. Tjek dine go-to røgede cocktails nedenfor.

Røget Bloody Mary

#1. Røget Bloody Mary

Denne hot-favorit røde cocktail kan ryges i en madryger. Tilsæt 3 dele Vodka med 1 del citronsaft, 6 dele tomatjuice og lidt Tabasco. Glem ikke Worcestershire-sauce og lidt salt og peber for at skabe et pift.

Metode: Røg skyl et glas. I et andet glas tilsættes alle ingredienser og blandes grundigt. Røg det i dobbeltskålsmetoden og hæld blandingen i det røgskyllede glas til servering.

Røget Dragon's Breath

#2. Røget Dragon's Breath

Vi kunne simpelthen ikke gå glip af denne. Tag 1 teskefuld St. Germain, 2 ounces bourbon, simpel sirup og Cointreau.

Fremgangsmåde: Røgskyl glasset med madrygeren. Tag det nu ud og dæk mundingen af glasset med en coaster for at fange røgen inde. Bland alle ingredienserne i mindst 20 sekunder. Fjern coasteren, hæld cocktailen på og nyd.

Røget Martini

#3. Røget Martini

Den røgfyldte martini er måske den bedste martini-version, du vil have. Tag 1 ounce tør hvid vermouth, 2 ounce gin, en strimmel citronskal og isterninger.

Fremgangsmåde: Røgskyl glasset, men sørg for, at det er afkølet. Kom alle ingredienserne i en shaker, si det og hæld i glasset. Træk olien fra citronskal i drinken og nyd.

Røget Manhattan

#4. Røget Manhattan

Denne tidløse cocktail, når den er røget, bliver en klassiker. Du skal bruge 1 del sød vermouth, to dele rug og et par skvæt cocktailbitter.

Fremgangsmåde: Tag alle ingredienserne i en shaker med is og bland godt. Hæld nu blandingen i en røgskyllet krukke og rør i et minut. Lad det hvile lidt og server pyntet med røgede kirsebær.

Røget gammeldags

#5. Røget gammeldags

Denne klassiske cocktail med røg kan være stjernen på enhver fest. Du skal bruge cocktailkirsebær, sukker og noget is.

Metode: Cold Smoke sukker, cocktail, kirsebær og appelsinskal inde i madrygeren i 2 minutter. Giv endnu en booster af rygning i yderligere 2 minutter for at indgyde den rige røgede smag i disse garniture. Bland nu det røgede sukker med vand. Tilsæt pynten med isen. Røg blandingen for tredje gang ved at bruge dobbeltskålsteknikken. Hæld i et glas og server.

Det er alt for denne guide om røgede cocktails. Håber disse Bradley tips og tricks vil hjælpe dig med at udforske din madryger på flere måder.

For flere gode ideer til, hvordan du får mest muligt ud af din Bradley Smoker, tjek de fantastiske artikler om vores Bradley Smoker Mad Rygning Blog for flere tips og tricks.