5 Grilled Recipes To Try This Summer

5 grillede opskrifter at prøve Denne sommer

Posted on: January 10, 2023



Det er tid til at tænde op på grillen og tilfredsstille din søde tand. Intet gør det bedre end en varm, frugtgrillet dessert, der er fyldt med is!

Det er tid til at fyre op i din grill og mætte din søde tand. Intet gør det bedre end en varm, frugtfyldt grillet dessert, toppet med is!

Her er fem af de bedste grillede desserter derude at prøve denne sommer. De er nemme at lave og sjove at lave sammen med venner og familie i alle aldre.

Grillet pundkage med kirsebærkompot

En af de bedste ting, du kan gøre med pund kage, er at skære den op og smide den på grillen. Som et resultat har du et tyndt, sprødt lag på ydersiden og en blød, varm kage på indersiden. Toppet med en blanding af frisk kirsebærkompot og en klat flødeskum er du i himlen. Du vil ikke være i stand til at lave nok af disse.

Der er ingen grund til at bage din egen pundkage i sommerens varme. Bare hent en fra den lokale butik. Tjek opskriften på kirsebærkompot her.

Grillet brødbudding

Du kan lave stort set alt på grillen ved hjælp af lidt stanniol. Desuden smager nogle ting bare bedre på den måde. For en lidt mere mættende dessert, prøv denne grillede brødbudding opskrift fra Food Network. Tilberedningen er hurtig og nem, og den fodrer en gruppe. Når du er færdig med at servere, skal du kassere folien, og oprydningen er en gnist.

Grillede ferskner og bær

Det varer ikke længe, før ferskner er i sæson, så bogmærk denne side! Denne opskrift på grillede ferskner 'n' bær kombinerer fem ingredienser for at gøre den til en af de sødeste og velsmagende grillede desserter, du nogensinde har fået. Halver fersknerne og top med blåbærkompot eller en blanding af friske blåbær og brun farin. Opskriftens detaljer er beskrevet her. Fersken har aldrig været så godt!

Grillede bananbåde

Denne opskrift kan umuligt være en hemmelighed længere. Enhver s'mores-fan har sandsynligvis hørt om disse eller prøvet dem og med god grund. De er sjove at tilberede, lækre og en fremragende måde at gøre brug af rester af kul på. Den består i at skære en banan op på langs, fylde den med dine yndlingsfikseringer (mallows, brun farin, chokoladechips, Nutella osv.) og pakke den ind i folie til at lægge over glødende kul, eller inde i en grill i cirka 8 minutter . Flere detaljer, herunder ernæringsmæssige fakta, kan findes her.

Grillede rødglødende æbler

Hvis du er vild med kanel, så er dette opskrift er lige til højrebenet. Udkern et æble, fyld med brun farin og rødglødende slik, pak ind i aluminium og steg på grill under aftensmaden (20-30 minutter). Top med vaniljeis og server i en skål. Jeg skal have noget af det!

Bradley Smoker er et globalt rygefirma med speciale i madrygeprodukter, bisquetter og opskrifter. Ovenstående billeder og opskrifter er ikke vores egne.