Best Ways of Cleaning Your Grill And Food Smoker

Best Ways of Rengøring Your Grill And Food Smoker

Posted on: January 16, 2023



Når det er tid til at grille, skal vi tage det vigtige skridt med rengøring. Det kan kun virke en kedelig opgave, hvis du ikke kender disse hurtige tips. Her vil vi dele nogle hurtige måder at rengøre din grill og din madryger på.

Når det er tid til at grille, skal vi tage det vigtige skridt med rengøring. Det kan kun virke en kedelig opgave, hvis du ikke kender disse hurtige tips. Her vil vi dele nogle hurtige måder at rengøre din grill og din madryger på.

Bedste måder at rengøre din grill på

#1: Åbn grillen. For det første, hvis du skiller det meste af grillen ad, har du adgang til alle delene.

#2: Rengør interiøret. Bær dine handsker og gå derefter videre til det indre af grillen også kendt som grillboksen. Det er her alle rester af maden samler sig og med tiden udvikler sig til svær at fjerne ophobning. Skrab gunk ud med en kniv eller spatel.

#3: Rengør brænderen. Rørene er tilbøjelige til at tilstoppe, især i gasgrill. Dette reducerer flammen og sænker tilberedningen. Grib en børste lavet af ståltråd eller nylon og skrub forsigtigt området af. Start med midten og bevæg dig gradvist sidelæns.

#4: Rens grillriste. For at rengøre grillristene skal du først fyre grillen. Saml alle delene og fyr op for grillen, der dækker emhætten. Åbn emhætten efter et stykke tid, sluk for grillen og begynd at skrubbe grilllågerne med en metalbørste, der ikke har børster. Dette vil fjerne alt genstridigt snavs med det samme.

#5: Undgå yderligere opbygning. Nogle fremgangsmåder kan hjælpe med at holde din grill fri for snavs og snavs i fremtiden. Smør dine grillriste let med madolie inden du fyrer op i grillen, skrab ristene med en grillbørste før og efter tilberedning. Skrub også et stykke råt løg på ristene, for at forhindre ophobning og lette rengøringsprocessen efter tilberedning.

Grill rengøring hacks

Nu hvor du har en klar idé om de trin, der er involveret i rengøring af grillen, vil vi tage denne rengøringsrunde videre med nogle hacks. Udover sæbe og vand kan tre andre magiske ingredienser få din grill til at skinne.

Øl: Det er en fremragende ingrediens, der nedbryder olie og fedt. Hæld bare lidt øl på ristene, lad det trække i noget tid, og skrub det så af med en grillbørste.

Eddike: Fyld en sprayflaske med lidt eddike. Spray det nu på snavs og snavs. Vent til det sætter sig lidt på grillristen og interiøret. Skrub forsigtigt af med en sammenkuglet aluminiumsfolie. Det fungerer fantastisk til alle slags overflader.

Løg: Visse enzymer, der findes i rå løg, kan nedbryde fedt og olie. Tag et halvt løg og gnid det på grillristene. Skrub derefter af med en børste for at gøre det knirkende rent.

Bedste måder at rense din ryger på

Faktisk er rengøring af en madryger simpel sammenlignet med en grill. Her er trinene til at rense en ryger for en unik madrygeoplevelse:

#1 Fjern først madreolen og rengør den i varmt sæbevand. Skrub om nødvendigt opbygningen af. Det er også en mulighed bare at smide dine Bradley Racks i opvaskemaskinen, uden stress!

#2 Vask derefter drypskålen efter samme proces.

#3 Gå videre til drypbakken. Det er her, du finder det maksimale snavs og snavs. Det kræver noget skrubning og skrabning for at komme af med det snavs. Glem ikke at bruge en børste her.

#4 Gå ikke glip af dørtætningerne. Da der også kan samle sig snavs i døren. Tør den af med varmt sæbevand for jævn åbning og lukning af døren.

#5 Skrab snavset af bisquettebrænderen med et skarpt værktøj som en kniv eller spatel, og rengør det derefter med en klud.

#6 Rør ikke det indre af madrygeren. Bare skrab de sorte flager af og det er alt.

Nemt og enkelt, der vil hjælpe din ryger til at holde længere og levere fantastisk smag til hver opskrift!

Glem ikke at tjekke de fantastiske artikler på vores Bradley Smoker Mad Rygning Blog for flere tips og tricks.