How To Get Better Smoke From Your Food Smoker

Sådan kan du få Bedre Smoke Fra din Food Smoker

Posted on: January 16, 2023



En vigtig del af at få det perfekte røget kød hver gang er en ensartet temperatur inde i rygeren. Hemmeligheden er, at træflisens størrelse og tæthed skal være så ensartet som muligt for at give dig den rigtige mængde ren røg over en længere periode.

En vigtig del af at få det perfekte røget kød hver gang er en ensartet temperatur inde i rygeren. Hemmeligheden er, at træflisens størrelse og tæthed skal være så ensartet som muligt for at give dig den rigtige mængde ren røg over en længere periode.

Hos Bradley er vi besat af at få røgen på plads, så dit kød bliver lækkert med den rette mængde røgsmag. Bradley Bisquettes er specielt designet med en hemmelig proces for at være ensartet i størrelse og tæthed. Det betyder, at du får den ensartede temperatur og røg over en lang periode, du har brug for, så dit kød bliver lækkert hver gang.

Vi tilbyder også nu bisquetter med smag også! Nu med Bradley Bisquettes med smag, kan du også ryge i en lang række varianter. Bradley Bisquettes fås i en række lækre smagsvarianter som elle, æble, kirsebær, ahorn, hickory, eg, pecan, pacific blanding, mesquite osv.

Hvordan luft strømmer gennem rygeren

Hver Bradley Smoker er klassificeret som en naturlig trækryger. Luften slippes løbende ind i rygeren fra bunden eller siden af røgeriet. Der er ingen ventilatorer, og der er ingen mulighed for, at røg og/eller luft kan være indeholdt i Bradley Smoker.

Hvorfor vil du alligevel holde røgen tilbage? Røgen, der giver den virkelig gode røgsmag, er i den indledende røg.

Det er en anden myte, at du ikke kan åbne døren og tjekke din mad, lukke døren og ikke bekymre dig om at miste al den røg. Du vil gerne miste røgen, fordi mere velsmagende røg er kun få sekunder fra at blive lavet. (Men vær opmærksom på, at jo mere du åbner døren, mister du varme, så husk det)

Husk at holde udluftningen åben hele tiden, når du ryger, fordi du skal bruge udluftningen til den fugt, der slipper ud fra det, du ryger, for at komme ud af tårnet. Ellers vil fugten kondensere og regne denne forfærdelige "sorte regn" på din mad og vil også løbe ud i bunden af døren. Ydermere vil fugt fanget i tårnet også holde din temp i kassen nede.

Hvorfor bruge en elektrisk ryger

Elektriske rygere som Bradleys har tendens til at være nemmere at bruge og har en meget mindre indlæringskurve og er også sikrere end traditionelle rygere. Elektriske rygere er mere befordrende for at ryge kød året rundt. Til sammenligning er trækulsrygere, der er lavet af tyndt metal, ikke i stand til at holde på den samme mængde varme i kolde måneder.

En kvalitetsfødevareryger skal have alle avancerede funktioner, der gør det muligt for rygeren at arbejde på egen hånd uden den store opmærksomhed. Bradley-rygeren er en sådan mulighed, som de professionelle har haft tillid til i årevis. Hver model af Bradley Smoker kommer designet med avanceret teknologi og brugervenlige funktioner for en problemfri lækker madrygeoplevelse.

Afslutning

Her har vi delt med dig, hvordan du får bedre røg fra din madryger, så du kan nyde nogle lækre røgede fødevarer og nå kunsten at ryge mad med disse Bradley tips og tricks. Vi håber, at disse enkle tips har gjort dig sikker på at fyre op for rygeren denne sæson og overraske dine kære.

For flere gode ideer til, hvordan du får mest muligt ud af din Bradley Smoker, tjek de fantastiske artikler om vores Bradley Smoker Mad Rygning Blog for flere tips og tricks.