| |

Bradley Røgeopskrifter


Anvendte begreber vedr. røgning

Saltning Tørring Koldrøgning Varmrøgning
Dette er den indledende tilberedning af råvarerne før røgning påbegyndes. Saltning kan både ske som tørsaltning, lagesaltning og i industrien som stiksaltning. Læs videre Efter saltning er det en god idé at udvande for at undgå saltskjolder på de færdige røgvarer og det bedste resultat opnås ved at råvarerne lufttørre indtil overfladen af råvaren er tør. Læs videre Røgning uden tilberedning ved varme Læs videre Røgsmag tilføres samtidig med at råvaren tilbereder ligesom ved stegning p.g.a. varmen. Læs videre

Opskriften

Foreløbig findes Bradleys røgeopskrifter kun på engelsk
Bradley's Famous Hot Smoked Salmon

Ingredients

  • Cure (white sugar & salt – approx. ratio of 500 g (1lb) salt to 60 g (2oz) sugar)
  • Vegetable oil
  • Garlic and onion salt or powder. Substitute dill or ginger or dry mustard for the garlic and onion.
  • Coarse black pepper

more

 

Elletræ briketter

Æbletræ briketter

Kirsebærtræ briketter

Hickory briketter

 

Ahorn briketter

Mesquite briketter

Egetræs briketter

Pecan briketter

Special blanding briketter